به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدجواد جلالی با اعلام این خبر اظهار داشت: پروانه فعالیت موسسات تدبر در کلام وحی، میثاق الولایه، عاشقان بقیع و ثقلین راه زندگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال شده است.
وی با اشاره به اینکه تا پیش از این تنها 6 موسسه در استان قم موفق به اخذ پروانه قرآن و عترت شده بودند گفت: در حال حاضر قریب به 80 موسسه در حال انجام مراحل صدور پروانه فعالیت هستند.
حجت الاسلام جلالی خاطر نشان کرد: موسسات پس از کسب اخذ موافقت اصولی مجاز به فعالیت خواهند بود، اما آغاز رسمی فعالیتها پس از اخذ پروانه امکان پذیر است.
ظرفیتهای قرآنی قم در کشور مورد استفاده قرار گیرد
مسئول دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: باید ظرفیت های بالای قرآنی قم در کشور مورد استفاده قرار گیرد.
حجت الاسلام علی اکبر شفیعی با اشاره به تشکیل شورای توسعه و گسترش فعالیت های قرآنی در این استان به عنوان یکی از ظرفیت های موجود هدف اصلی از تشکیل آن را هماهنگی بین فعالیت های قرآنی عنوان کرد.
وی با تبیین عملکرد این شورا،افزود: در این شورا که مدیران کل نهادهای قرآنی و یا نمایندگان آنها در آن عضویت دارند، بحث های مختلفی مطرح و سپس پس از ارایه نظرات اعضا، به رای گذاشته میشود.
شفیعی با اشاره به تشکیل شورای استادان جلسات قرآنی به عنوان یکی دیگر از ظرفیت های قرآنی استان قم خاطر نشان کرد: بدون شک این اقدام الگوی مناسبی برای کل استانهای کشور به حساب میآید.
وی با بیان اینکه شورای استادان در سال گذشته جلسههایی را برگزار و مصوباتی را داشته و به شورای گسترش نیز ارایه و در آنجا هم تصویب شده است، تصریح کرد: همه استادان، مدیران کل ادارهها و یا نمایندگان قرآنی آنها میتوانند، برنامهها و طرحهای قرآنی خود را به این شورا ارایه دهند، تا با هماهنگیهای کامل از ظرفیتهای بالای قرآنی قم استفاده شود.
نظر شما