به گزارش خبرگزاری مهر، علي حاجي رضا با اشاره به اينكه جشن تجليل و تقدير از پاكبانان شهر قم به همت شهرداري كلانشهر قم در مجموعه ورزشي حيدريان برگزار شد، اظهار كرد: در اين مراسم از پاكبانان نمونه تجليل به عمل آمد و يونس جواهري نيز يكي از پاكباناني بود كه در اين مراسم از وي تجليل شد.
وي علت تجليل از اين پاكبان نمونه را پيدا كردن مقداري طلا به ارزش ۱۵۰ ميليون ريال و بازگرداندن آن به صاحبش عنوان كرد و گفت: اين پاكبان نمونه در اقدامي ديگر هديهاي كه در مراسم تجليل از پاكبانان نمونه به وي اهدا شده بود را به ايتام اختصاص داد.
حاجی رضا گفت: آقای جواهری پس از دریافت لوح و نشان خادم شهر کریمه اهل بیت(ع) خطاب به همه حاضرین در مراسم اعلام کرد: این هدیه نقدی خود را به ایتام قم اهدا میکنم.
مديركل روابط عمومي شهرداري قم ضمن ارج نهادن اين اقدام پاكبان خير بيان كرد: قشر پاكبان افراد زحمت كش و خدومي هستند كه با سختي و مشقت زياد فضای تميز را هر روز صبح براي حضور شهروندان مهيا ميكنند و همه مردم وظيفه دارند كه خدمات و تلاشهاي ارزنده ايشان را ارج نهند.
وي با بيان اينكه نوع دوستي و كمك به هم نوع از سوي اين پاكبان نمونه ميتواند الگويي براي ديگران باشد اضافه كرد: بايد با الگو گرفتن از اقدام ارزشمند اين پاكبان نمونه در كمك به همنوعان و نيازمندان از يكديگر سبقت بگيريم.
لازم به ذکر است مبلغ هدیه این پاکبان نمونه برای کمیته امداد امام خمینی(ره) ارسال گردید.
حاجی رضا اعلام کرد: بهترین نوع دوستی وارج نهادن همزمان در مقابل تلاش و زحمت پاکبانان،رعایت نظافت شهری و حفظ و نگهداری محیطهای شهری توسط شهروندان خواهد بود.
خاکبرداری تقاطع بعثت منوط به نصب لوله جدید آب است
مدیر عامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر گفت: تا زمانی که لوله انشعاب آب جدید نصب نشود و مورد بهرهبرداری قرار نگیرد امکان خاکبرداری از تقاطع بعثت وجود ندارد.
محمد تقلی نادعلی با اشاره به ضرورت تامین دسترسی ترافیکی دو طرف بلوار پیامبر اعظم (ص) در محل تقاطع با خیابان ۳۰ متری هنرستان اظهار کرد: تقاطع غیر همسطح بعثت یکی از هفت تقاطع غیر همسطح در طول پروژه بلوار پیامبر اعظم(ص) است.
وی افزود: این زیرگذر به طول تقریبی ۴۰۰ متر (دیواره دو طرف) و عرشه ۱۰۰ متر بصورت شمع ستون و تابلیه بتنی بوده که شمعهای میانی و دیواره ضلع شمالی پل مذکور به همراه عرشه پل بصورت کامل و صددرصد اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی اطراف حرم مطهر با اشاره به دلایل بهرهبرداری نکردن از این زیرگذر خاطرنشان کرد: وجود لوله آب شرب اصلی به قطر ۱۲۰۰ و لوله ۱۰ اینچی گاز مهمترین موانع بازگشایی این تقاطع به شمار میروند.
وی ادامه داد: در حال حاضر و بر اساس توافقات صورت گرفته در جلسه مشترک میان شهرداری و شرکت آب منطقهای قم و با توجه به خرید لولههای مورد نیاز به منظور جابجایی خط انشعاب آب، مقرر شده است که شهرداری قم عبور عرضی لوله ۱۶۰۰ کمربندی قم از بلوار پیامبر اعظم (ص)توسط شرکت آب منطقهای اقدام و نسبت به لولهگذاری و پوشاندن روی آنها اقدام کند.
نادعلی با بیان اینکه پس از اتصال این لوله ۱۶۰۰ جدید و بهرهبرداری از آن امکان جمعآوری لوله ۱۲۰۰ قدیمی فراهم میشود عنوان داشت: شرکت آب منطقهای پس از آن نسبت به جمعآوری اقدام خواهد کرد.
مدیرعامل سازمان بهسازی و نوسازی حرم مطهر گفت: به این ترتیب تا زمانی که این لوله آب جدید نصب نشود و مورد بهرهبرداری قرار نگیرد امکان خاکبرداری از تقاطع بعثت وجود ندارد.
نظر شما