به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی اکبری ظهر دوشنبه در کارگروه تخصصی امداد و نجات دستگاههای اجرایی آق قلا تصريح كرد: در اين مدل وظيفه همه دستگاههاي عملياتي مشخص شده و تحت يك مديريت واحد از موازي كاري و سردرگمي نجات پيدا مي كنند.
وی افزود: با اجراي اين الگوي مديريت بحران همه دستگاههاي مداخله گر از يك روش تبعيت كرده و به يك شيوه فعاليت مي كنند.
وي ادامه داد: اين مدل فرماندهي در سطح چند دستگاه عملياتي براي اولين بار در سطح كشور اجرا مي شود و با انجام مانور و تمرين قابليت اجرايي پيدا مي كند.
مدير عامل جمعيت هلال احمر استان افزود: تجربه نشان داده كه در مواقع بروز حوادث و بلاياي طبيعي بين دستگاهاي اجرايي و عملياتي برقراري زباني مشترك براي پيشبرد برنامه هاي مديريت بحران ضروري است.
فرماندار شهرستان آق قلا نیز گفت : بزرگترين مشکل مديريت بحران در بروز حوادث نبود اطلاعات و آمار به ويژه بانک اطلاعاتي امکانات و پتانسيل شهرستان است که اين موضوع در سطح استاني و کشوري هم صدق مي کند.
حاجي گلدي کر اضافه کرد : در حال حاضر بايد از مديريت سنتي خارج و با شناسايي امکانات دستگاه هاي اجرايي شهرستان به صورت علمي و سيستماتيک بحران هاي احتمالي را مديريت کنيم.
وي اضافه کرد: آموزش نيروي انساني مستعد در بخش امداد و نجات در روستاها و محلات و تقويت آموزش هاي کارکنان ادارات و پايگاه هاي مردمي و ايجاد زبان مشترک نيز گام هاي اساسي هستند که بايستي در مراحل بعدي مديريت بحران قبل از بروز حوادث مدنظر قرار گيرد.
مديرعامل جمعيت هلال احمر استان گلستان نيز در اين جلسه ، برقراري زبان مشترک حين حوادث بين دستگاههاي را مهمترين دليل تشکيل کارگروه تخصصي امداد و نجات دستگاه هاي اجرايي شهرستان عنوان کرد.
نظر شما