به گزارش خبرنگار مهر، صبح سه شنبه در جلسه شورای شهر تهران که با حضور عزیز الله رجب زاده رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد یکی از دستورات جلسه موضوع پایگاههای پشتیبانی و مدیریت بحران شهر تهران بود.
در این جلسه خسرو شکیب رئیس کمیسیون عمران شورا گفت: سازمان مدیریت بحران تهران اکنون 98 پایگاه دارد که 73 پایگاه آن چند منظوره و 21 پایگاه ویژه و 4 پایگاه هم معین است ولی متاسفانه بیشتر این پایگاهها تبدیل به سالنهای ورزشی برای بانوان شده است.
اعضای محترم شورای شهر مدیریت بحران یک علم است و فکر و برنامه دارد نباید آن را دسته کم بگیریم امروز تمام اختیارات را گرفته ایدو کار به جایی رسیده است که حتی دیگر سازمان مدیریت بحران را به سوله هایشان راه نمی دهد.
وی گفت: در برخی از موارد حتی سازمان ورزش و برخی از سازمانها سوله های بحران را به بخش خصوصی اجاره داده اند که این کلا بحث حقوقی دارد.
در ادامه این جلسه چمران گفت: سوله ها برای مدیریت بحران ساخته شده اند ولی همیشه مورد استفاده نیست حالا اگر ورزش بانوان هم در آنجا انجام شود اشکالی ندارد. معصومه آباد هم حرف های چمران را تایید کرد و گفت: با اینکه برخی از سوله ها آب و برق هم ندارد ولی ناچاریم استفاده کنیم.
در ادامه این بحث حسن بیادی عضو دیگر شورای شهر گفت: فردی داشت آبگوشت می خورد گربه ای آمد و گفت میو، آن فرد لقمه ای گوشت داد گربه دوباره گفت میو و آن فرد دوباره گوشت داد، بار سوم فرد آبگوشت را به گربه داد و به گربه گفت میو؛ حالا موضوع ما همین است سالن های مدیریت بحران را به سازمان ورزش داده ایم حالا باید بگوییم میو.
بیادی گفت: آتش نشانی میلیاردها تومان تجهیزات دارد ولی حوادث کمی رخ می دهد این دلیل نمی شود که پایگاههایش را بگیریم. سوله بحران تعریف بین المللی دارد و در لحظه است. پروین احمدی نژاد هم حرف های بیادی را تایید کرد و گفت: مدیریت سوله ها باید بر عهده سازمان مدیریت بحران باشد و آنها تصمیم بگیرند.
در ادامه این گفتگو علیرضا دبیر نایب رئیس شورای شهر هم گفت: باید سه هفته به مدیریت بحران وقت بدهیم تا شیوه نامه تدوین کند که شکیب گفت الان موضوع تخلف است هر کس زورش زیاد است آن برنده است.
در پایان بحث ها عزیز الله رجب زاده رئیس سازمان مدیریت بحران تهران گفت: تهران یکی از لرزه خیزترین شهرهای ایران و جهان است و هر اقدامی بخواهیم انجام دهیم باید قبل از بحران باشد. من کلی تجهیزات خریده ام ولی جا ندارم که ببرم. داخل ناحیه سوله ندارم، الان هلال احمر 2 میلیون امکانات زیستی برایم تهیه کرده ولی جا نداریم که ببریم.
در پایان این جلسه اعضای شورای شهر تصویب کردند که سوله های بحران به صورت مستمر وجود داشته باشد و سازمانها و شهردار های مناطق باید سوله ها را به مدیریت بحران تحویل دهند و قرار شد ظرف یک هفته شیوه نامه تنظیم شود.
نظر شما