به گزارش خبرنگار مهر، حجتالله موسویفراز صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: ظرفيت برداشت سالانه این معادن دو ميليون و 700هزار تن است و بيش از 568 اشتغالزایی ایجاد کردهاند.
وی اولويتهاي معدني در کهگیلویه و بویراحمد را عناصر فلزي شامل فسفات، سلستین و سیمان عنوان کرد و بیان داشت: این استان يكي از استانهاي برخوردار معدني كشور است و از 51 عنصر معدني شناخته شده در كشور بالغ بر 20 عنصر در استان وجود دارد.
وی با اشاره به ظرفیت های چرام در زمینه استخراج معادن گفت: بزرگترین معدن فسفات کشور با 81 میلیون تن ذخیره قطعی قابل بهره برداری در کوه لار در بخش چرام از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.
موسوی فراز بیان کرد: پیشبینی میشود راهاندازی این معدن افزون بر سه هزار فرصت شغلی به صورت غیر مستقیم در منطقه ایجاد کند که بخش بزرگی از مشکلات مربوط به بیکاری را برطرف میکند.
وی با بیان اینکه هم اکنون بخش زیادی از فرآوردههای فسفات کشور از خارج تامین میشود، گفت: راهاندازی این معدن از خروج سالانه 100 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد کرد.
موسوی فراز در ادامه از وصول 580 میلیون ريال حقوق دولتي معادن استان طی چهار ماهه اول سال جاری خبرداد و افزود: این مبلغ به حساب خزانه دولت واريز شده است.
معاون امور معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یادآور شد: حقوق وصولي پارسال استان از محل معادن در مجموع 945 میلیون ريال بوده است.
وي بیان کرد: با برنامه ريزي انجام شده پيش بيني مي شود كه تا پايان امسال حقوق وصولي دولت از محل درآمدهاي معدني به یک ميليارد ريال برسد.
نظر شما