به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی فیضآبادی روز شنبه در نشست خبری چهاردهمین کنگره بینالمللی میکروبشناسی ایران، گفت: در این کنگره توانستیم پیشرفتهای زیادی در زمینه میکروبشناسی داشته باشیم. امسال مقالات علمی پیشرفتهای جهشی غیرقابل پیشبینی داشته است.
وی ادامه داد: ما امسال تصمیم گرفتیم تعداد ارائه مقالات را بیشتر کنیم که تعداد آن را به 50 رساندیم که نسبت به سال قبل که ارائه مقالات 18 عدد بود، بیشتر شده است.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران گفت: اجلاسهای اروپایی در سطح ملی چیزی فراتر از مطالب ما نخواهد بود. به طور مثال مقاومت میکروب نسبت به آنتیبیوتیک از موضوعاتی است که همزمان با کشورهای اروپایی در کشور ما نیز در سطح خوبی مورد بررسی قرار گرفته است.
فیضآبادی به بررسی جنبههای کاربردی میکروبشناسی در این کنگره اشاره کرد و گفت: محورهایی که در حوزه پزشکی مطرح شده است، همگی کاربردی و دغدغه خاطر بیماران و اعضای بیمارستانها بوده است.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران ادامه داد: در این کنگره تنها به نقش آسیبزایی میکروبها پرداخته نمیشود، بلکه اثرات مفید آن نیز بررسی میشود. تحول اساسی که در رفاه جامعه و سودآوری که در بخشهای تولید مواد غذایی و محیط زیست دارد.
وی با تاکید بر اهمیت مقاومت میکروبی در این کنگره گفت: مقاومتهای میکروبی موضوعی است که اساتید خارجی مدعو به ارائه مطلب و اساتید داخلی به پرسش و پاسخ در این زمینه میپردازند.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران به نقش آموزش مداوم در پیشرفت علمی اشاره کرد و گفت: آموزش نیازمند بازنگری مداوم است، چرا که پیشرفتهای علمی، مداوم و فرصت دانشجویان برای یادگیری محدود است. بنابراین باید اولویتبندی برای تدریس وجود داشته باشد.
فیضآبادی در این رابطه افزود: این آموزش مداوم از طریق بازنگری متناسب با شرایط جامعه و به شکل بازآموزی از طریق کنگرههای علمی محقق خواهد شد که لزوم آن فعالیت دائمی اتاق فکر و تعامل علمی با دنیا برای بررسی مسائل آموزشی روز است.
رئیس انجمن میکروبشناسی ایران به برگزاری نمایشگاههای جانبی در این کنگره اشاره کرد و افزود: تقاضا برای اجاره غرفه و شرکت در نمایشگاه جانبی در عرصه شرکتهای ارائه کننده کالاهای دارویی و بیولوژیک بسیار بالا بوده که جهاد دانشگاهی، انستیتو رازی و پاستور در برگزاری این نمایشگاه همکاری داشتهاند.
نظر شما