به گزارش خبرگزاری مهر، حشمتالله شکرپور گفت: خانواده این زن زائو پس از آغاز درد زایمان او، بهورز خانه بهداشت طسوج را در جریان شرایط او قرار میدهند و بهورز نیز بلافاصله اقدام به اطلاع مسئولان شبکه بهداشت و درمان چرام از شرایط خانم باردار می کند.
وی افزود: با توجه به فاصله 75 کیلومتری روستای طسوج از شهرستان چرام، مرکز بهداشتی_درمانی سرفاریاب به عنوان نزدیکترین مرکز به روستای طسوج در جریان وضعیت نامساعد زائو قرار میگیرند.
شکرپور ادامه داد: بلافاصله پس از اطلاع، مامای این مرکز به همراه یک دستگاه آمبولانس عازم روستای طسوج شده و خانم باردار را که به دلیل مشکل کمخونی و آغاز درد زایمان در وضعیت بدی قرار گرفته، راهی بیمارستان امام خمینی(ره) شهر دهدشت میکنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان چرام، ابراز کرد: در راه مامای حاضر در آمبولانس تمام تلاش خود را برای حفظ جان مادر و نوزاد انجام داده و خوشبختانه پس از رسیدن به بیمارستان امام خمینی(ره) و دسترسی به امکانات موردنیاز، زایمان با موفقیت کامل انجام میشود.
میزان مرگومیر مادران باردار شهرستان چرام به رقم صفر رسیده است
شکرپور با بیان اینکه هماکنون مادر و نوزاد او در سلامت کامل به سر میبرند، عنوان کرد: آمارهای سال 91 و سه ماهه نخست سال 92 در زمینه مرگومیر مادران باردار، به رقم صفر را نشان میدهد.
وی خاطرنشان کرد: سلامت این مادر و نوزاد، حاصل اقدام به موقع بهورز خانه بهداشت طسوج و دلسوزی و همراهی مامای مرکز بهداشتی_درمانی سرفاریاب بوده و امیدواریم خانوادهها و خانمهای باردار، توصیههای کارشناسان و دستاندرکاران بهداشت را برای حفظ سلامت خود و جنین جدی بگیرند.
روستای طسوج از جمله روستاهای دورافتاده، کوهستانی و صعبالعبور استان کهگیلویه و بویراحمد، در 75 کیلومتری شهرستان چرام قرار گرفته است.
دو پروژه دیگر در شهرستان گچساران به بهرهبرداری رسید
به مناسبت هفته دولت پایگاه اورژانس شماره دو شهری گچساران و فاز سوم مسکن پزشکان متخصص این شهرستان با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد و جمعی از مسئولان محلی، افتتاح شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران، در آیین افتتاح پروژه پايگاه دوم اورژانس شهری گچساران در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به بافت شهری گچساران، راهاندازی پایگاهی در منطقه سهراهی برای تسریع خدمترسانی به مردم این منطقه و بخش کارکنان دولت، ضروری بود.
دکتر ستار اسدپور، با اشاره به مدت استاندارد هشت دقیقه برای حضور آمبولانس و امدادگران در محل، افزود: بر همین اساس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اقدام به راهاندازی این پایگاه با اعتباری معادل 350 میلیون تومان نموده است.
وی اضافه کرد: این پایگاه، مجهز به یک دستگاه آمبولانس بوده و در کنار پایگاه شهری شماره یک گچساران، موجب رفع بخشی از مشکلات شهروندان گچسارانی میشود.
فاز سوم منازل پزشكان متخصص گچساران افتتاح شد
در ادامه استاندار به همراه مسئولان دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در محل فاز سوم منازل پزشکان این شهر حضور یافته و این پروژه افتتاح و به بهرهبرداری رسید.
مدير شبكه بهداشت و درمان گچساران با بیان اینکه فاز اول و دوم اين منازل در سالهاي 90و91 مورد بهرهبرداري قرار گرفته است، گفت: فاز سوم نيز امروز به ميمنت هفته دولت افتتاح میشود.
اسدپور ادامه داد: فاز سوم منازل پزشكان متخصص گچساران در زمینی به مساحت 360متر مربع و شامل چهار واحد به بهرهبرداری میرسد.
وی تصریح کرد: با حضور پزشکان متخخص بیمارستان شهید رجایی گچساران در این منازل، زمینه ماندگاری حضور آنان در شهرستان گچساران و افزایش بهرهمندی شهروندان از دانش پزشکی آنان، تسهیل میشود.
نظر شما