به گزارش خبرنگارمهر، علیرضا صنیعی نژاد پیش از ظهر امروز دوشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه از احداث پنج تصفیه خانه دیگر در شهرستانهای بهبهان، شوش، اندیمشک، ایذه و بستان خبر داد و عنوان کرد: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته در این زمینه اجرای این طرح به 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی افزود: در طول شش سال گذشته دو هزار و 350 کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب برای حدود 60 شهر در استان انجام شده است. همچنین با وجود، محدودیتهای اعتباری لحاظ شده در سالهای گذشته، 290 کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب تنها در سال 91 انجام پذیرفت.
صنیعینژاد، با بیان اینکه، یکی از فعالیتهای زیربنایی انجام شده، ذخیره سازی آب به عنوان پشتیبانی مورد اطمینان برای زندگی مردم است، تصریح کرد: در همین راستا توانستهایم 78 هزار متر مکعب ظرفیت مخزن سازی آب در استان را بازسازی کنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان در همین خصوص اظهار کرد: همچنین 270هزار مترمکعب ایجاد ظرفیت ذخیره آب در سطح شهرهای استان داشته ایم. ضمن اینکه در طول پنج سال گذشته، 80 حلقه چاه در استان حفاری و تجهیزشده اند و عملیات مربوط به خطوط انتقال آنها نیز انجام شده است.
صنیعی نژاد افزود: با در نظر گرفتن این مسئله که در سالهای گذشته با محدودیت اعتبارات مواجه بودیم اما توانسته ایم 135 کیلومتر خطوط انتقال آب در استان را احداث کنیم که در این مورد نسبت به متوسط پنج سال گذشته 10 درصد افزایش داشته ایم.
وی در خصوص فعالیتهای صورت گرفته در مدت پیش گفته در بحث احداث شبکه فاضلاب گفت: هزار و 100 کیلومتر اجرای شبکه فاضلاب در استان صورت گرفته است که البته 800 کیلومتر آن در طول 10ماه گذشته انجام شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با بیان اینکه ساخت 55 ایستگاه پمپاژ فاضلاب در شهرستانهای استان شروع به کار کرده است، گفت: همچنین ظرفیت تصفیه خانه های فاضلاب استان به 45 هزار متر مکعب رسیده است.
صنیعی نژاد در مورد مشکلات پیش آمده در طول پنج سال گذشته نیز تصریح کرد: در این خصوص با410 مورد رفع مشکلات و سوختگی پمپ مواجه بودیم.
وی در خصوص جذب اعتبارات در طول شش سال گذشته عنوان کرد: در زمینه اصلاح شبکه فاضلاب استان، 95 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده ایم که البته به سرانجام رساندن دو هزار و 350 کیلومتر اصلاح شبکه فاضلاب را با بهره گیری از ظرفیت ادارات استان انجام داده ایم و قطعا اگر در این مورد از شرکتهای پیمانکاری کمک می گرفتیم به چهار برابر این اعتبارات نیاز داشتیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان با بیان اینکه 16 میلیارد تومان اعتبار نیز برای اجرای طرح آب رسانی استان دریافت کرده ایم، گفت: همچنین 360 میلیارد تومان در مجموع 10 سال گذشته در این مورد دریافت کرده ایم.
صنیعی نژاد با اشاره بر این امرکه،متوسط دریافت اعتبارات در بخش تملک و دارایی 30 میلیارد تومان بوده است، گفت: ما در سال گذشته در این خصوص 12 میلیارد تومان اعتبار گرفتیم.
وی اظهار ضمن خرسندی از اجرای طرح فروش اوراق مشارکت شرکت آبفای استان خوزستان عنوان کرد: این طرح به مدت سه سال و با سقف 900 میلیارد تومان به مرحله اجرا در آمد که البته ازنتایج خوبی نیز برخوردار بود. همچنین طبق پیش بینی های صورت گرفته با فروش این اوراق مشارکت حدود 100 هزار انشعاب جدید فاضلاب در استان خوزستان ایجاد می شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان خوستان همچنین گفت: با صدور مجوز هیئت وزیران قرار است 10 تصفیه خانه فاضلاب به روش فاینانس در خوزستان احداث شود.
صنیعینژاد با اشاره به برگزاری مراسم انعقاد قرارداد فاینانس بینالمللی پنج تصفیهخانه فاضلاب استان خوزستان با همکاری یک شرکت پیمانکار چینی، اظهار امیدواری کرد: عملیات اجرایی پنج تصفیه خانه با اعتباری در حدود 46 میلیون و 500 هزار یورو در شهرهای آبادان، خرمشهر، شادگان، بندرامام و بندر ماهشهر بهزودی آغاز میشود.
نظر شما