به گزارش خبرگزاري مهر، پیمان اسراری، اظهار داشت: با نزدیک شدن فصل پاییز و بازگشایی مدارس به رسم گذشته و با ایده های جدید این سازمان با همکاری اصناف و تولیدکنندگان داخلی اقدام به برپایی 12 نمایشگاه عرضه مستقیم کالا می کند.
وی افزود: این نمایشگاه ها از تاریخ 15 شهریور سال جاری تا 10 مهر ماه به صورت شناور در مراکز شهرستان های تابعه و مرکز استان برپا می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان ادامه داد: در نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا اقلامی همچون کیف، کفش، پوشاک، لوازم التحریر، مواد غذایی، پروتئینی و سایر مایحتاج خانواده ها عرضه می شود.
اسراری یادآور شد: امسال در این نمایشگاه ها، کالاهای عرضه شده به صورت 15 تا 20 درصد پایین تر از قیمت بازار عرضه می شود.
وی بیان کرد: با ادغام دو وزارتخانه صنایع و معادن و بازرگانی خوشبختانه تولید در خدمت عرضه و صادرات قرار گرفته این به نوبت خود باعث شده که در برپایی نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا، اجناس با کیفیت تولید داخل کشور در این نمایشگاه ها به خوبی نمایان باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: در این نمایشگاه ها که با همکاری صمیمانه اصناف و تولید کنندگان برپا می شود بازرسان این سازمان با همکاری بازرسی اصناف در طول مدت برپایی نمایشگاه ها آماده پاسخگویی به هم استانی های عزیز هستند.
110 طرح توسعه بخش کشاورزی در قروه تصويب شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قروه گفت: 101 طرح توسعه بخش کشاورزی در شهرستان به تصویب رسیده است که بانک کشاورزی استان، در پرداخت تسهیلات به این طرح ها تعلل می کند.
خسرو کریمی پناه اظهار داشت: در حال حاضر بالغ بر 390 هزار راس دام در این شهرستان وجود دارد که این آمار نسبت به سال گذشته رشد هشت هزار راسی را شاهد است.
وی افزود: اعتبارات توسعه بخش کشاورزی، موجب رشد روند احداث واحدهای صنعتی و نیمه صنعتی دام در این شهرستان شده است.
مدیر جهاد کشاورزی قروه استعداد مناسب منطقه برای فعالیت های دامپروری را عامل اصلی رغبت کشاورزان و دامداران برای صنعتی و نیمه صنعتی کردن واحدهای نگهداری از دام در این شهرستان عنوان کرد و ادامه داد: در هفته دولت 44 طرح دامپروری صنعتی و نیمه صنعتی در شهرستان با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد ریال به بهره برداری رسید که زمینه ساز افزایش 250 تنی تولیدات بخش دامپروری در قروه خواهد بود.
کریمی پناه یادآور شد: در هفته جهاد کشاورزی سال جاری نیز 101 طرح در قروه به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به بی مهری بانک کشاورزی استان در واگذاری تسهیلات به متقاضیان این شهرستان، بیان کرد: 101 طرح توسعه بخش کشاورزی شهرستان به تصویب رسیده است که بانک کشاورزی استان، در پرداخت تسهیلات به این طرح ها تعلل می کند.
مدیر جهاد کشاورزی قروه با اشاره به اینکه از این تعداد 61 پرونده، 100 درصد آماده دریافت تسهیلاتی بالغ بر 47 میلیارد ریال است، گفت: 41 پرونده نیز 80 درصد آماده پرداخت است که بانک مذکور نبود منابع مالی را دلیل عدم پرداخت تسهیلات به این طرح ها عنوان می کند و این در حالی است که تعدادی از شهرستان های استان که ظرفیت مطلوبی در بخش کشاورزی نداشته اند، موفق به جذب اعتبارات شده اند.
نظر شما