به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فرخ زاده با برشمردن برخی شاخصهای فرهنگی در جامعه دینی اظهار داشت: ضرورت جامعه فعلی تحقق تمدن نوین اسلامی بر پایه شاخصهای سبک زندگی و در چارچوب نظام است از این رو حفظ، توسعه و ارتقای ویژگیهای فرهنگی آن تنها با توجه به شاخصهای دینی و مذهبی امکان پذیر است.
وی افزود: وقتی قرار است موضوع فرهنگ عمومی جامعه با مدیریت شورایی مورد توجه و برنامه ریزی قرار گیرد تمامی دستگاه های متولی فرهنگ باید مسئولیت پذیر باشند و البته وظایف محوله را به بهترین شکل اجرایی کنند.
معاون فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز بیان کرد: شورای فرهنگ عمومی در شهرستان شیراز می تواند با تقسیم کار صحیح، کاربردی و متوازن از توانایی تمامی دستگاهها، ادارات و ارگان ها در تعمق موضوعات فرهنگی استفاده کند.
فرخ زاده تصریح کرد: تدوین و اجرای الگوها و برنامه های فرهنگی باید به گونه ای صورت پذیرد که ضمن فراتر از انتظار نبودن، موجب اتلاف منابع مالی و انسانی نشود و از سوی دیگر تمامی دستگاه های متولی فرهنگ در عمل به انجام وظایف خود بپردازند.
وی افزود: وقتی برنامه های فرهنگ عمومی براساس الگوهای اسلامی و ایرانی و با توجه داشته های فرهنگی و اجتماعی طرح ریزی شده باشد و از سوی دیگر، دستگاه های متولی فرهنگ با تقسیم کار صحیح و متوازن از سوی شورای فرهنگ عمومی شهرستان شیراز پای کار بیایند روشن است که نتیجه ای جز موفقیت را شاهد نخواهیم بود.
معاون فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز اظهار داشت: در ابتدای سال گذشته چند جلسه به پیشنهاد حوزه فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز با فرماندار برگزار شد که پس از برگزاری سومین جلسه و ارائه گزارش توسط شهرداری، دیگر جلسه ای برگزار نشد.
وی با اشاره رتبه های بالای بسیاری از جرایم در شیراز، گفت: چرایی افزایش و یا کاهش این جرائم مقوله ای است که نظام حاکمیتی باید آن را تحلیل کند و یا پاسخگوی آن باشد اما برگزاری جلسات هم اندیشی، راهبری، تعیین و تقسیم وظایف بین دستگاهی، تدوین برنامه های فاخر برای سال 92 و 93 در حوزه فراملی، ملی و شهرستانی برای معرفی شهر شیراز باعث می شود تا از بسیاری از دوباره کاریها و انباشته شدن وظایف جلوگیری کرده و آمایش برنامه ریزی و عملکردی برای تمام دستگاه ها و پیشرفت متوازن در شهر شیراز ایجاد شود.
معاون فرهنگی و اموراجتماعی شهرداری شیراز بیان کرد: امروز در بسیاری از نقاط کمتر برخوردار، دغدغه ها و معضلات اجتماعی و فرهنگی متفاوتی داریم که باید بسته به نوع آن برنامه ریزی هماهنگی جهادی و منطقی انجام پذیرد.
فرخ زاده ادامه داد: بسیاری از معضلات و دغدغه ها همانند منقل خانه ها نیست که امکان برنامه ریزی و انهدام آن فراهم آید و بسیار پیچیده تر و نهان تر از حد تصور عامه مردم می باشد، به همین دلیل لازم است با آموزش، همدلی، حمایت از فعالیتهای اشتغالزایی، صنعتی و خدماتی در حوزه محصولات و کالاهای فرهنگی، ساماندهی و آموزش تشکل های اجتماعی در لایه های مختلف شرایط مطلوب ترسیم و آماده شود.
نظر شما