به گزارش خبرگزاری مهر، مسئول پیگیری راه اندازی منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس گفت: ایجاد منطقه ویژه علم و فناوری خلیج فارس (دهکده دانایی بوشهر) از برنامههای پیشبرد اهداف ترسیم شده در راه علمی استان و مصوبات سفرهای دوم و سوم هیئت دولت برای فراهم کردن بستر تولید محصولات دانش بنیان و تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و ایجاد ارزش افزوده از طریق ایجاد پیوند بین صنایع، موسسات دولتی، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و تسهیل فرآیند انتقال تکنولوژی در استان بوشهر بعنوان پایتخت انرژی کشور است.
عبدالحسن بهرامی در ادامه گفت: در چند سال اخیر راه اندازی مناطق ویژه علم و فناوری در استانهای مستعد و متقاضی از قبیل اصفهان، بوشهر، یزد و آذربایجان شرقی در دستور کار وزارت علوم قرار گرفت که پارک علم و فناوری خلیج فارس بهعنوان دستگاه بهره بردار با تشکیل دبیرخانه منطقه ویژه در پارک پیگیریهای اثربخشی را از قبیل تصویب کلیات واگذاری بخشی از اراضی جزیره عباسک در کارگروه مسکن و شهرسازی بدین منظور، مطالعات ژئو تکنیک، عملیات گمانه زنی و مکانیک خاک و تهیه نقشهبرداری توپوگرافی به منظور شناخت اراضی در جزیره عباسک و اتمام مطالعات طرح جامع و امکان سنجی در 8 جلد و تشکیل کمیته اجرایی منطقه ویژه به ریاست استاندار و تعریف پروژه در سامانه 215 طرح های ملی جهت اخذ ردیف اعتباری انجام داد که نقش استانداری بوشهر، دانشگاهها و دستگاههای اجرایی استان به خصوص اعضای کمیته اجرایی منطقه ویژه در همکاری با پارک علم و فناوری خلیج فارس در این زمینه اثرگذار بوده است.
وی بیان کرد: در یکصد و ششمین جلسه کمیسیون شورای علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) که روز چهارشنبه ششم شهریورماه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد با بررسی اقدامات صورت گرفته موضوع صدور مجوز موافقت اصولی جهت پیشبرد برنامهها در دستور کار کمیسیون شورای عتف قرار گرفت که با دفاعیهای که با حضور آقایان رضا عوض پور معاون برنامه ریزی استانداری و دکتر مهدی محمدی رئیس پارک بوشهر صورت گرفت موافقت اصولی نخستین منطقه ویژه علم و فناوری کشور در استان بوشهر مشروط به انجام تعهدات استانداری مورد تصویب قرار گرفت که در صورت ادامه همکاریها و حمایتهای لازم می تواند استان بوشهر را بعنوان قطب علمی، فرهنگی و فناوری در جنوب کشور و منطقه خلیج فارس مطرح سازد.
بهرامی با بیان اینکه ﻣﻨﺎﻃﻖ وﯾﮋه ﻋﻠﻢ و ﻓﻨﺎوری ﻣﻨﻈﻮﻣﻪای از اﻣﮑﺎﻧﺎت ﻋﻠﻤﯽ، ﺻﻨﻌﺘﯽ، آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎﺗﯽ و ﻣﺤﯿﻂ های ارﺗﺒﺎﻃﯽ ﻣﻮﺳﺴﺎت، اﻓﺮاد و اﻃﻼﻋﺎت هستند ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ ﺧﻼﻗﯿت و ﻧﻮآوری در ﯾﮏ ﮔﺴﺘﺮه ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ ﺑﺎ اهداف و راهکارهای ﻣﻌﯿﻦ هماهنگ ﺷﺪه و ﺑﺎ ﺟﺬب ﻓﺮﺻﺖها و ﺳﺮﻣﺎﯾﻪهای ﻋﻠﻤﯽ، اﻗﺘﺼﺎدی، اﻧﺴﺎﻧﯽ، ﻣﻠﯽ، ﻣﻨﻄﻘﻪای و ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ و هم اﻓﺰاﯾﯽ ﺑﯿﻦ سازمانها، ﻣﺮاﮐﺰ و ﻣﻮﺳﺴﺎت ﺣﺎﺿﺮ در ﻣﻨﻄﻘﻪ، ﺳﺒﺐ ارﺗﻘﺎی ﻓﻨﺎوری و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪ، ﺛﺮوت، رﻓﺎه ﻣﻠﯽ و ایجاد جامعه دانایی محور میشوند.
پایگاه مقاومت بسیج امام خمینی (ره) زندان دشتستان افتتاح شد
در آیینی با حضور فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج دشتستان و تعدادی از مسئولان دشتستان، گروه مقاومت بسیج زندان دشتستان به پایگاه مقاومت بسیج ارتقای یافت و این پایگاه رسماً افتتاح شد.
فرمانده سپاه دشتستان در این آیین اظهار داشت: بسیج و سپاه از ابتدای شکلگیری تاکنون در راستای رشد و پیشرفت نظام اسلامی فعالیتهای چشمگیری داشتهاند و به موفقیتهای خوبی نیز رسیدهاند.
احمد عالی افزود: تقویت پایگاههای مقاومت و کیفیت بخشیدن به فعالیتهای این نهاد در دستورکار قرار دارد و برای این مهم از تمام توان و ظرفیت موجود بهره میبریم.
وی همچنان در ارتباط با اهمیت بسیج اداری مطالبی را بیان کرد و گفت: بسیج یک پایگاه مردمی است و بیشتر اعضای بسیج را جوانان و نوجوانان مومن و معتقد تشکیل میدهند.
فقط یک روستا در شهرستان جم بدون برق است
فرماندار جم خاطرنشان کرد: خدمات بسیار مطلوبی در بحث برقرسانی به روستاها در دولتهای پیشین و بهویژه دولت نهم و دهم انجام شده است و این امر موجبات رضایتمندی مردم را فراهم آورده است.
عبدالرسول زارع با بیان اینکه تنها یک روستای شهرستان جم از نعمت برق بیبهره است ابراز داشت: هماکنون فقط یک روستا در شهرستان جم بدون برق است که امیدواریم در دولت تدبیر و امید شاهد برگزاری جشن برقدار کردن تمام روستاهای شهرستان باشیم.
وی بیان کرد: در هفته دولت چند طرح برقرسانی مهم افتتاح شد که پروژه برقرسانی به شهرک کارکنان دولت با اعتبار بالغ بر 984 میلیون تومان از جمله این طرحهاست.
زارع گفت: این طرح شامل 800 متر شبکه فشار متوسط و 765 شبکه فشار متوسط و یک دستگاه ترانس است که از محل اعتبارات استانی به بهرهبرداری رسید.
نظر شما