به گزارش خبرگزاری مهر، علي جمشيدي افزود: این جداسازی که با استفاده از سيستم سامانه هوشمند آبكشي از مخازن صورت گرفته است مقدار فراورده جدا شده به مخازن ذخيره فراورده نفت گاز بدون وجود هر گونه آلودگي تزريق و مورد استفاده قرار گرفت .
جمشیدی بيان داشت: با اجراي اين روش مي توان از تاثيرات منفي بر روي محيط زيست و هدر رفتن فراورده مخلوط با لجن و ساير آلودگي هاي ديگر مانند آب جلو گيري كرد.
اين مقام مسئول افزود: سيستم فوق توسط علي چناني كارشناس واحد كنترل كيفيت منطقه بدون داشتن مشابه داخلي و خارجي ساخته و در چند بار گذشته براي اولين بار به شكل عملياتي و صنعتي بر روي مخازن مورد بهره برداري قرار گرفت.
وي از ويژگي هاي منحصر به فرد اين سيستم به فيلتراسيون رسوبات و ذرات معلق جامدهمراه پساب خروجي، جلو گيري از هدر رفت فراورده در عمليات آبكشي، استحصال فراورده از لجنهاي مخازن در حال لايروبي ، جلوگيري از آلودگي هاي زيست محيطي، جلو گيري از زنگ زدگي و خوردگي صفحات تحتاني كف مخازن، حفظ كيفيت و كميت فراورده، و تاثير در كاهش حجم لجن توليدي در مخازن به علت جمع شدن آب اشاره كرد.
جمشیدی با تاکید بر اینکه با اين گونه نو آوري ها بتوان نسبت به بهبود مستمر فرايندها گامهاي موثري را برداشت، از تلاش و كوشش نوآوري كليه كاركنان منطقه مخصوصا پژوهشگران دستگاه فوق تشكر و قدرداني نمود.
نظر شما