۱۱ شهریور ۱۳۹۲، ۱۲:۴۱

واگذاری ملی حفاری را متوقف کنید

واگذاری ملی حفاری را متوقف کنید

مدیرعامل شرکت ملی حفاری با انتقاد از روند واگذاری 35 درصد سهام این مجموعه نفتی در قالب سهام عدالت و رد دیون دولت دهم، اعلام کرد: واگذاري شركت ملی حفاری به عنوان رد ديون به چه قيمتي انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، در ماه‌های پایانی فعالیت دولت دهم، 30 درصد سهام شركت ملي حفاري ايران در قالب سهام عدالت و 35 درصد بقيه سهام این شركت بزرگ نفتی به بنياد تعاون واگذار شد.

با این وجود مدیرعامل شرکت ملی حفاری در نخستین هفته‌های آغاز فعالیت دولت یازدهم به واگذاری 30 درصد سهام این مجموعه نفتی در قالب سهام عدالت واکنش نشان داده است.

حميدرضا گلپايگاني در جمع کارکنان شرکت ملی حفاری با بیان اینکه ملي حفاري در بخش بالادستي نفت فعاليت مي‌كند و بخش بالادستي نفت مهمترين بخش صنعت نفت است، گفت: اگر فعاليت‌هاي اين صنعت به هر دليلي مختل شود قطعاً بخش توليد نفت و گاز دچار مشكل خواهد شد.

مدير عامل شرکت ملي حفاري با اشاره به پیچیدگی‌های صنعت حفاری در صنعت نفت و گاز، درباره واگذاري ملي حفاري به عنوان رد ديون، تصریح کرد: در خصوص اصل 44 و سياست آن اعتقاد داريم كه باید اجرا شود، اما نحوه واگذاري و چگونگي آن مهم است.

این مقام مسئول، افزود: مديريت، متخصصان و كارشناسان شركت ملی حفاری در خصوص واگذاري ملي حفاري مدل‌ها و طرح‌هاي مختلفي در حال بررسي و ارائه دارند، اما واگذاري شركت به عنوان رد ديون به چه قيمتي انجام می شود.

وی با تاکید بر اینکه اعتقاد داريم كه بايد در خصوص واگذاري كار كارشناسي شود و شركت ملي حفاري نقش اساسي در تحقق برنامه‌هاي صنعت نفت و توليد دارد، حفاري يك صنعت مادر تخصصي و راهبردي است، بیان کرد: در اين راستا باید به سمتي حركت كنيم تا ملي حفاري به‌عنوان يك شركت مادر تخصصي، سياست گذار و نگاه حاكميتي در دست دولت باقي بماند و با ايجاد چند مجموعه فني/ تخصصي مستقل تحت پوشش، زمينه رقابت و خصوصي سازي بوجود آيد و از طرفي شركت ميلی حفاری باید به سمت سياست‌هاي اصل 44 حركت كند و اگر با بسترسازي مناسب و كار كارشناسي انجام گيرد، باعث شكوفايي و رشد و تعالي سازمان خواهد شد.

سياوش پام رئیس امور مجامع شركت ملي نفت ایران مرداد ماه سالجاری، گفته بود: 30 درصد سهام شركت ملي حفاري ايران در قالب سهام عدالت و 35 درصد بقيه سهام این شركت بزرگ نفتی به بنياد تعاون واگذار شده است.

به گزارش مهر، شرکت ملی حفاری ایران با در اختیار داشتن 74 دستگاه دکل حفاری خشکی و دریایی و بیش از هزاران دستگاه و ماشین آلات ترابری و ارائه خدمات جانبی حفاری همچون اسیدکاری، سیمان کاری در ردیف یکی از بزرگترین شرکت‌های حفاری ایران و حتی منطقه خاورمیانه قرار دارد.

کد خبر 2127666

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha