به گزارش خبرنگار مهر، کرامت پرهیزگار بعدازظهر چهارشنبه به مناسبت هفته بانکداری اسلامی در نشستی با خبرنگاران افزود: بسیاری از مشکلات اقتصادی کنونی کشور از جمله تورم به عملکرد سیستم پولی و بانکی در عدم فرهنگسازی در خصوص بانکداری اسلامی بر می گردد.
وی یکی از مهمترین دغدغه های بانک مهر اقتصاد را ایجاد فرهنگ بانکداری در سیستم پولی خود دانست و اظهار داشت: هدف این بانک ایجاد و گسترش این فرهنگ در بین سپرده گذاران و عموم مردم است.
پرهیزگار نسبت به تحقق اهداف بانکداری اسلامی در سیستم پولی ابراز امیدواری کرد و گفت: این بانک در راستای فرهنگسازی در این زمینه اقدام به اجرای طرح مصباح مهر کرده است.
وی دیدار با مدیران و مسئولین استانی و تبیین فرهنگ بانکداری اسلامی را از دیگر برنامه های این بانک برای فرهنگسازی در این رابطه عنوان کرد و از برگزاری نمایشگاه بانکداری اسلامی در مصلای یاسوج خبرداد.
عدالت اجتماعی با ایجاد بانکداری اسلامی محقق می شود
مدیرکل بانک مهر اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد گفت: هدف از تبیین طرح بانکداری اسلامی تحقق شعار مقام معظم رهبری در خصوص حماسه اقتصادی است.
وی تصریح کرد: با ایجاد بانکداری بدون ربا یا اسلامی، عدالت اجتماعی و اقتصادی در جامعه محقق می شود.
پرهیزگار در ادامه از موفقیت بانک مهر اقتصاد در جذب منابع در استان خبرداد و بیان داشت: این بانک آمادگی دارد تا در جهت رونق بخشهای کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت استان این منابع را مصرف کند.
وی با اشاره به ظرفیتهای بی شمار این استان برای سرمایه گذاری گفت: حمایت از سرمایه در گردش واحدهای تولیدی و ایجاد خط تولید جدید در اولویت کاری این بانک است.
پرهیزگار یادآور شد: این بانک هم اکنون هشت شعبه در استان دارد و 64 نیروی انسانی در این بانک مشغول فعالیت هستند.
نظر شما