به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن اکبری مطلق، صبح پنج شنبه در این کارگاه با بیان اینکه سابقه فرهنگی این استان باعث شده که شاید دیرتر از سایر استانها دچار بحران آسیب های اجتماعی شود، اظهارکرد: بهزیستی به عنوان تخصصی ترین سازمان رسیدگی کننده به آسیبهای اجتماعی به دنبال پیگشری و رفع آسیب های اجتماعی است.
وی با بیان اینکه از سال گذشته در حوزه پیشگیری از اسیب ها برنامه های متعددی تعریف و اجرا شده است، افزود: آموزش مهارت های زندگی در محیط های آموزشی برای هشت هزار و 800 نفر در استان برگزار شده که 88 درصد برنامه محقق شده است.
وی با اشاره به آموزش مهارت های زندگی در محیط کار برای 930 نفر بیان کرد: آموزش مهارت های زندگی در محلات نیز برای چهار هزار و 400 نفر برگزار شده است.
اکبری مطلق از برگزاری دوره های آموزش پیش از ازدواج برای دو هزار و 500 نفر گفت: آموزش خانواده برای سه هزار و 700 در حوزه پیشگیری از آسیب های اجرا شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه خودکشی یک آسیب اجتماعی جامعه است، بیان داشت: انسجام و یکپارچگی اجتماعی و عضویت فرد در گروه های اجتماعی نقش مهمی در کاهش این آسیب دارد.
وی درصد اقدام به خودکشی در خراسان جنوبی نسبت به کل مراجعین به اورژانس اجتماعی از 5.45 درصد در سال 91 اعلام کرد و افزود: در شش ماهه سال جاری این رقم به 8.29 درصد کل مراجعین رسیده است.
اکبری مطلق از برگزاری پنج کارگاه اختصاصی برای کارکنان اورژانس اجتماعی طی سال گذشته خبر داد و گفت: این کارگاه ها شامل مهارت های زندگی، اطفا حریق، کمک های اولیه، نشاط اجتماعی و اشنایی با اصول مددکاری و گزارش نویسی است.
معاون اجتماعی بهزیستی خراسان جنوبی نیز با اشاره به حضور 40 کارشناس اورژانس اجتماعی از 15 استان کشور در این کارگاه اظهار داشت: از این تعداد 30 کارشناس خارج از استان و 10 کارشناس از شهرستان های استان هستند.
عرب نژاد، بیان داشت: کارشناسان در این کارگاه به مدت دو روز با 16 ساعت آموزش های لازم در خصوص مداخله در بحران خودکشی را فرا خواهند گرفت که در پایان به این افراد گواهی کشوری اعطاء می شود.
نظر شما