به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی بهادری در تشریح مهمترین طرحهای آماده افتتاح صنعت برق در تهران، گفت: در حال حاضر 5 طرح عظیم برقی به منظور بهینهسازی و افزایش پایداری شبکه انتقال برق تهران آماده بهرهبرداری شده اند.
معاون برنامهریزی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با اعلام اینکه این طرح ها شامل احداث و بهینهسازی پستهای هوایی و زمینی، خطوط فشار ضعیف هوایی، خطوط فشار ضعیف زمینی، خطوط فشار متوسط زمینی و هوایی و همچنین احداث شبکه روشنایی معابر است، تصریح کرد: از این رو طرح احداث و بهینه سازی 134 کیلومتر خطوط شبکه فشار متوسط ،احداث و بهینه سازی 446 کیلومتر خطوط شبکه فشار ضعیف و همچنین احداث و بهینه سازی بیش از 369 دستگاه پست فشار متوسط برق وارد مدار بهره برداری شده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه از آغاز سالجاری تاکنون بیش از 60 هزار مشترک جدید تامین برق شده اند، تاکید کرد: تمامی این طرحها با سرمایهگذاری 600 میلیایرد ریالی طراحی، ساخت، نصب و راهاندازی شده است.
در همین حال زمان حسيني مديرعامل شركت برق منطقهاي تهران هم از افتتاح 21 پروژه انتقال و فوق توزيع برق در استانهاي تهران، قم و البرز خبر داد و افزود: افزايش قابليت پایداری شبكه و تامين برق، بهبود پروفيل ولتاژ در شبكه فوق توزيع، كاهش تلفات شبكه، تغذيه مطمئن پستهاي فوق توزيع و پيشگيري از بروز خاموشيهاي ناخواسته ناشي از محدوديتهاي شبكه و ارتقاي سطح كيفيت برق مشتركان از اهداف راه اندازی این طرحها است.
به گفته این مقام مسئول احداث كابل 230 كيلوولت شوش – قورخانه و خط 230 كيلوولت پرند- شمس آباد در بخش انتقال، پستهاي 63 كيلوولت انديشه 4 و شمس آباد دو، خط و كابل 63 كيلوولت پستهاي شهيد باقري و انديشه 4 و ايجاد مراكز ديسپاچينگ شوش و مصلي در بخش فوق توزيع و مخابرات راهاندازی میشوند.
حسيني با بيان اينكه تمامی مراحل طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی این طرحها توسط شرکتهای داخلی انجام شده است، تبیین کرد: براي اجراي این پروژههاي برقی بیش از 542 ميليارد ريال سرمایه گذاری شده است.
شمارش معکوس برای افتتاح 26 طرح جدید برقی به منظور افزایش پایداری شبکه و به حداقل رساندن خاموشیهای ناخواسته ناشي از محدوديتهاي فنی در سطح پایتخت آغاز شد.
کد خبر 2130780
نظر شما