به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اهمیت مخازن ذخیره آب تصریح کرد: مخازن ذخیره آب در شهرها نه تنها مي بايست جوابگوی نیاز آبی شهرها در مواقع بحرانی باشد بلکه، کنترل نوسانات مصرف نيز مي بايست توسط مخازن صورت گيرد .
وی با بیان اینکه آب شرب استان بوشهر با خط انتقال 600 کیلومتری از سد کوثر و250 کیلومتری از چشمه ساسان وارد استان بوشهر میشود افزود: با توجه به طولانی بودن و فرسوده بودن خطوط انتقال و افزايش احتمال بروز حوادث در این خطوط ، وجود مخازن ذخیره آب از بسیاری از آسیببها و تنشها جلوگیری میکند و احتمال تامين آب مطمئن به مشترکین را افزايش مي دهد .
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، استاندارد و لزوم وجود مخازن در شهرها را تشریح کرد و با اشاره به اینکه مخازن بایستی در زمان قطعی آب جوابگوی یک روز مشترکین باشد افزود: با توجه به بروز مشکل در خطوط انتقال آب در استان بوشهر ، با توجه به طولانی بودن این خطوط، لازم است مخازن آب استان بوشهر جوابگوی بیش از 2 روز از مشترکین باشد چرا که در زمان بروز مشکل در خطوط، برای برگشتن به حالت اولیه خط از لحاظ هیدرولیکی 2 تا 3 روز زمان نیاز دارد جریان آب در خطوط به حالت اولیه برگردد.
عالی، با بیان اینکه هم اینک شهرهای استان بوشهر نیاز به حجم ذخیرهآب به میزان 500هزار متر مکعب دارد تصریح کرد: اکنون شهرهای استان بوشهر توان یک سوم ذخیره آب دارند در واقع اکنون حجم ذخیره آب در شهرها 215 هزار متر مکعب است.
وی با اشاره به اینکه اکنون در 7 نقطه استان بوشهر مخازن ذخیره به حجم 75 هزار متر مكعب در دست ساخت است بیان کرد: اکنون مخازن ذخیره آب در شهرهای بوشهر، گناوه ، خورموج ، بندرریگ ، دیر، کنگان وکاکی در دست ساخت است که بخش اعظمی از آنها امسال وارد مدار میشود.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تاکید کرد: برای تکمیل مخازن ذخیره آب به 115 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
عالی با بیان اینکه برخی از شهرها اخیرا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب قرار گرفتهاند افزود: اکنون 32 شهر استان بوشهر از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند است که بعضی از شهرها فاقد مخزن هستند که لازم است در اسرع وقت نسبت به ساخت مخازن در این شهرها اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه در سال جاري نيز در خورموج و شهرهای دالکی، دلوار و وحدتیه كه يا فاقد مخزن ذخیره آب و يا با حجم ناكافي هستند ، برای ساخت مخزن در این شهرها در شوراي برنامه ريزي و توسعه استان احداث مخازن جديد به تصویب رسیده است که برای شروع آن 21 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده است.
معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: با وارد مدار شدن 7 مخزن ذخیره آب در شهرها که بین 20 تا 95 درصد پیشرفت فیزیکی دارند حجم مخازن ذخیره آب از 215 هزار متر مکعب فعلی به 290 هزار متر مکعب افزایش مییابد.
نظر شما