۱۹ شهریور ۱۳۹۲، ۲۱:۱۰

آیت الله مظاهری:

امامزادگان یکی از مولفه های تاثیرگذار در انتقال مکتب تشیع هستند

امامزادگان یکی از مولفه های تاثیرگذار در انتقال مکتب تشیع هستند

اصفهان – رئیس حوزه علمیه استان اصفهان گفت: امامزادگان یکی از مولفه های تاثیرگذار در انتقال مکتب تشیع هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسین مظاهری در پیام خود کنگره بین المللی امام زادگان با اشاره به اینکه اکنون با عنایت خداوند، نخستین کنگره به صورت بین المللی در باب تکریم امامزادگان به میزبانی اصفهان؛ در این شهر در حال برگزاری است گفت: فرزندان حضرت رسول(ص) و ائمه طاهرین (ع) همواره در اصفهان مورد تکریم و تعظیم بوده اند و این شهر یکی از کانون های گرم اسلام و تشیع به شمار می رود که در این زمینه لازم است تمام متصدیان و شرکت کنندگان در این همایش مورد تقدیر قرار گیرند.

رئیس حوزه علمیه اصفهان در ادامه پیام خود به این کنگره گفت: بی تردید حضور خاندان پیامبر و اهل بیت در گوشه و کنار جهان و از جمله ایران، یکی از مؤلفه های تأثیرگذار و بااهمیت در نشر و انتقال مکتب تشیع و معارف نورانی و ائمة الهدی بوده است.

آیت الله مظاهری با اشاره به فشارهای ظالمانه حکومت بنی عباس و جو اختناق و استبداد حاکم بر حجاز و عراق که مرکز اصلی خاندان پیامبر و کانون نشر علویان و فاطمیان بوده است گفت: خاندان اهل بیت برای حفظ شرافت خاندان خود و دوری از این محیط های پر خفقان به سایر بلاد هجرت نموده اند که این هجرت ها عامل گسترش و انتشار تشیع و انتقال پیام مظلومیت اهل بیت رسول خدا و همچنین مأمن فکری و عقیدتی برای شیعیان و دوستاران عصمت و طهارت گردید،همچنین این هجرتها باعث پیدایش خانواده ها و سادات و رشد و نمو شجره طیبه پیامبر در سراسر بلاد اسلامی گشت.

این مدرس حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اینکه پس از گذشت قرن ها از شهادت نوادگان پیامبر می گذرد گفت: اما تاثیرات شگرف معنوی و اخلاقی بقاع متبرکه در روح و روان زائران این بزرگواران نمایان است.

وی با اشاره به توجه دوستداران رسول خدا(ص) به کانون های نور و معنویت گفت: عموم مومنان در هر شهر و دیاری که یکی از بقعه های نورانی در آن وجود دارد مأمن معنوی و آرامشگاه روحی قرار داده است که این اعتقاد قلبی باعث می شود مردم حوائج دنیوی و اخروی خود را از بقاع متبرکه دریافت نمایند.

رئیس حوزه علمیه اصفهان، بر این مسئله نیز تاکید داشت: که بقاع متبرکه نه تنها از جنبه های معنوی و قدسی برخوردار است بلکه در طول تاریخ نیز این مکانها به زیباترین و چشم نوازترین ابنیه های تاریخی و ظهور انواع شگفتی های هنری و معماری و مفاخر باستانی ملی و اسلامی نیز تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: وجود این ابعاد ظاهری و باطنی ما را به حفظ و تعمیق فرصت های بزرگ فرهنگی و ایجاد فرصتهای جدید در این جهت فرا می خواند و اولیای فرهنگی کشور از این کانونهای معنوی می توانند بهترین بهره برداری ها را برای گسترش فرهنگ و اخلاق اسلامی در میان مردم قرار دهند.

وی اضافه کرد : اگرچه اقدامات بزرگ و متنوعی در باب امامزادگان صورت پذیرفته است ولی با برنامه ریزی دقیق و تشخیص درست می توان اولویت ها را با وسعت نظر و جهت گیری های مناسب نسبت به ارتقا فرهنگ دینی و ملی و رشد اخلاق به ویژه در نسل حق طلب جهان که آینده سازان این ملت و کشور هستند را شاهد بود.

وی اضافه کرد: بقاع متبرکه امامزادگان باید به قطب فرهنگی مناطق گوناگون کشور تبدیل شود ولی رسیدن به این هدف شایسته مشروط به دقت، همت ،وحدت و همیاری همه دستگاهها و مراکز فرهنگی است و امیداست با عنایت خداوند و توجه خاندان رسول خدا(ص) به آن هدف دست یابیم.

کد خبر 2133175

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha