۲۱ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۰۳

عبدلی تاکید کرد:

مصداقهای فرهنگ فاطمی در جامعه تبیین شود

مصداقهای فرهنگ فاطمی در جامعه تبیین شود

ملایر- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی ،اجتماعی فرماندار ویژه شهرستان ملایرگفت: مصداق های فرهنگ فاطمی در جامعه تبیین شود.

به گزارش خبرنگار مهر محمد قاسم عبدلی صبح پنجشنبه در اولین جلسه ترویج فرهنگ فاطمی در شهرستان ملایر با اشاره به اینکه خانواده مهمترین رکن جامه بشری و منشا ایجاد تمدن ها است، گفت: توجه به این کانون مقدس و نگاه محوری به زن و فرزندان در خانواده و جایگاه رفیع آن در اسلام به عنوان اصلی ترین محور مورد تاکید است.

وی با اشاره به شخصیت بانوی مکرم اسلام حضرت فاطمه(س) به عنوان شخصیتی منحصر به فرد در همه ابعاد گفت: برای اینکه باید بتوانیم در جامعه اسلامی فرهنگ فاطمی را الگو گیری از این شخصیت پیاده کنیم نیاز به عمومی سازی این فرهنگ داریم.

کاربردی کردن فرهنگ فاطمی در جامعه امری ضروری است

وی اظهار داشت: کاربردی کردن فرهنگ فاطمی و آیات و روایات قرآنی امروز در جامعه امری ضروری است که در این راستا مسئولان و دستگاه های فرهنگی باید تلاش لازم را داشته باشند.

عبدلی گفت: اولین جلسه ترویج فرهنگ فاطمی در شهرستان ملایر امروز تشکیل شده و این جلسه با هدف ایجاد و تببین مصداقهای فرهنگ فاطمی در شهرستان است.

وی بیان داشت: تربیت اسلامی و فرهنگ فاطمی باید از درون خانواده  شروع شود و بعد از آن در ابعاد بزرگتر در شهرستان و جامعه پیاده شود.

معاون فرماندار ملایر افزود: مصداق های فرهنگ فاطمی در  12هدف مهم سیاست گزاری شده که باید به صورت کارشناسی و در جامعه پیاده و عمومی سازی شود.

وی مهمترین این اهداف را شامل تبیین و الگو سازی خانواده متعالی و متناسب با زندگی اسلامی و ایرانی، اصلاح فرهنگ عمومی، توجه به جایگاه زنان و دختران در جامعه، ارتقا نشاط و سلامی زن در اسلام، اصلاح فرهنگ نگاه سنتی به زنان و بهبود فضای کار برای زنان در جامعه عنوان کرد.

وی ابراز داشت: در این راستا باید برنامه ریزی ها و اهداف به صورت دراز مدت در جامعه پیاده شود تا اثرات مثبت آن را شاهد باشیم.

مهمترین منابع  تببین فرهنگ فاطمی قرآن و کتب دینی اند

عبدلی در ادامه گفت: مهمترین منابع برای ما برای تببین فرهنگ و مصداق های فرهنگ فاطمی قرآن، کتب دینی مانند نهج البلاغه و صحیفه  سجادیه است.

وی گفت: در این راستا برنامه های آموزشی باید در شهرستان شروع شود و در این ادارات و نهادهای فرهنگی نیز تلاش لازم را برایرترویج فرهنگ فاطمی در بین خانواده ها داشته باشند.

وی در ادامه عنوان کرد: اگر قرار است هدایایی در برنامه ها و جشنها به خانواده ها هدیه شود بهترین هدیه کتاب است که علاوه بر ماندگاری بار علمی و معنوی خانواده ها را نیز بالا می برد.

عبدلی در ادامه گفت: کلاس های آموزشی و  مصداق های فرهنگ فاطمی باید در ادارات برای کارکنان  خانواده هایشان و همچنین اقشار مختلف مردم در مساجد و مکان های آموزشی برگزار و در راستای یادآوری مطالب از این آموزش ها سی دی و بروشور نیز بین افراد توزیع شود.

وی در پایان سخنانش گفت: جلسات ترویج فرهنگ فاطمی باید به صورت مستمر تشکیل شود تا نتایج عملی و خروجی جلسات را در شهرستان شاهد باشیم.

 

کد خبر 2134083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha