به گزارش خبرنگار مهر، علی بابایی کارنامی شامگاه پنجشنبه در جلسه کارگروه اشتغال استان افزود: این سند با سرمایه گذاری 500 میلیون تومان در استان تدوین شده است که مورد توجه قرار نمی گیرد.
وی اظهار داشت: مشکل اصلی در این بخش مسئله ساختاری است و موازی کاری در بخش اشتغال وجود دارد به عنان نمونه در بخشنامه ای متولی اشتغال در روستاها و شهرهای کمتر از 25 هزار نفر جمعیت کمیته امداد معرفی می شود و در بخشنامه ای دیگر، اداره کل تعاون و کار.
وی عنوان کرد: نقش کارگروه اشتغال در چندماه گذشته در حاشیه قرار گرفته است و باید تکلیف کارگروه اشتغال در استانهای مشخص شود.
بابایی کارنامی تعریف از اشتغال پایدار را از دیگر مسائل دانست و گفت: اکنون وقتی عنوان می کنیم که امسال 85 هزار فرصت شغلی برای استان تعریف شده و یا در چند ماه گذشته 15 هزار فرصت شغلی ایجاد شد، از سوی بخش های مختلف مورد نقد واقع می شویم.
155 هزار فرصت شغلی در مازندران ایجاد می شود
مدیرکل تعاون، کارو رفاه اجتماعی مازندران یادآورشد: باید تا پایان برنامه پجم توسعه 155 هزار فرصت شغلی با 180 هزار میلیارد ریال در استان ایجاد کنیم.
وی درباره نرخ بیکاری استان مازندران گفت: نرخ بیکاری بر اساس آخرین سرشماری سال 90 حدود 8.9 درصد اعلام شد که بیشترین میزان بیکاری در بهشهر و کمترین در جویبار گزارش شده است.
نرخ 39 درصدی مشارکت اقتصادی در مازندران
وی نرخ مشارکت اقتصادی در استان را 39 درصد اعلام کرد و گفت: نرخ بیکاری جوانان بین 15 تا 24 سال سن در استان 30.2 درصد است و توقع داریم در این بخش برنامه ریزی شود.
بابایی کارنامی یادآورشد: همچنین سهم اشتغال استا در بخش کشاورزی در سال گذشته 1.9 درصد کاهش یافت و این سهم در حوزه صنعت دو درصد رشد داشته است.
نظر شما