علی مهدوی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این دستگاه اجرایی برای توسعه صنعت فرشبافی در استان ایلام از هیچ کوششی دریغ نکرده و تمام توان خود را به کار بسته است.
وی بیان داشت: این امر مهم باید با برنامهریزی مسئولان امر در حوزه تولید فرش در استان ایلام محقق و اجرایی شود.
این مسئول عنوان کرد: بیش از 95 درصد فرش دستباف تولیدی در این استان به خارج از کشور صادر می شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: هفت هزار و 500دار قالی فعال در استان وجود دارد و بیش از 15 هزار نفر در این زمینه مشغول به کار هستند.
این مسئول ادامه داد: با توجه به کیفیت بالای فرش ایلام و بافت منحصر به فرد این محصول، تقاضای بسیار زیادی برای تولید بافندگان ایلامی در بازارهای داخلی و خارجی وجود دارد.
این مسئول اضافه کرد: مسئولان امر باید از طریق افزایش بهرهوری، برگزاری دورههای آموزشی، تجهیز کارگاههای مناسب و توسعه بازارهای هدف در داخل و خارج از مرزهای کشور تلاش فراوانی کنند.
وي عنوان کرد: فرشهاي دستبافت توليدي استان ايلام از لحاظ مرغوبيت مقام برتري را در بين ديگر استانهاي مختلف كشور داراست و اين موفقيت حاصل تلاش بافندگان فرش در مناطق مختلف استان ايلام است.
مهدوی اظهار داشت: در سال 1391 ،15 میلیارد ریال اعتبار به بافندگان فرش اختصاص یافت که تاکنون 67 درصد آن به فعالان این حرفه پرداخت شده است.
اين مسئول در ادامه پرداختن به دوره هاي آموزشي كوتاه مدت به صورت كاربردي را تأثير گذار و مفيد دانست و تصريح كرد: در حوزه آموزش علاقه مندان به اين هنر علاوه بر يادگيري اصول فني بافت، بايد سرفصل هاي ديگر از جمله نحوه و فرايند رنگرزي، بازاريابي و فروش، طراحي و نقشه كشي و .... نيز گنجانده شود كه باعث افزايش كيفيت و اثربخشي بيشتر شود.
مهدوی تصریح کرد: بر این اساس خانوارهای ایلامی منبع معیشتی مناسبی را از تولید فرش داشته که باید این مهم استمرار داشته باشد.برای بهرهمندی بیشتر خانوارهای ایلامی از تولید فرش باید دست واسطهها و دلالان از صنعت فرش ایلام کوتاه شود.
نظر شما