۲۴ شهریور ۱۳۹۲، ۱۱:۴۱

شاه حسینی:

هشت واحد پرورش شتر مرغ در استان سمنان فعالیت دارند

هشت واحد پرورش شتر مرغ در استان سمنان فعالیت دارند

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از فعالیت سه واحد پرورش شتر مرغ پرواري و پنج واحد پرورش شتر مرغ مادر در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگارمهر، مصطفی شاه حسینی صبح یکشنبه در نشست خبری خود با خبرنگاران در محل سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در خصوص پرورش شتر مرغ در این استان بیان کرد: سه واحد پرورش شتر مرغ پرواري به ظرفيت 1950 قطعه و پنج واحد پرورش شتر مرغ مادر به ظرفيت یک هزار و 250 قطعه در استان فعال هستند.

وی با بیان اینکه استان سمنان در زمینه واحدهای مادر رتبه سوم و در واحدهای گوشتی رتبه چهارم کشور را دارا است افزود: اکثر مناطق استان سمنان به ویژه مناطق جنوبی که دارای این شرایطند، مناطق مستعد برای پرورش شترمرغ است.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: این صنعت در استان برای 79 نفر به صورت مستقیم و برای حدود 150 نفر به صورت غیر مستقیم ایجاد شغل کرده است.

شاه حسینی ظرفیت طيور صنعتي استان سمنان را 10 میلیون و 531 هزار و 220 قطعه در هر دوره برشمرد و گفت: طيور صنعتي استان شامل 394 واحد مرغ گوشتي به ظرفيت هشت میلیون و 952 هزارو 220 قطعه، تعداد 26 واحدمرغ تخمگذار به ظرفيت يك ميليون و 293هزار قطعه، پنج واحد مرغ مادرگوشتي به ظرفيت 270 هزار و يك واحد مرغ اجداد گوشتي به ظرفیت13 هزار قطعه است.

وی همچنين از وجود سه واحد پرورش بوقلمون گوشتي به ظرفيت 9هزار و200 قطعه و يك واحد پرورش كبك به ظرفيت سه هزار و 900 قطعه در استان خبر داد.

معاون بهبود توليدات دامي سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در این استان سه واحد جوجه كشي وجود دارد كه ظرفيت كاري هر دوره آن ها (21 روز) بيش از دو ميليون و 207 هزار عدد تخم مرغ است گفت: شهرستان هاي سرخه با بيش از دو ميليون و 576 هزار قطعه، شاهرود يك ميليون و 952 هزار قطعه و سمنان با بيش از يك ميليون و 780 هزار قطعه بيشترين جمعيت طيور صنعتي را در بین شهرستان های استان دارند.

شاه حسینی توليدات سالیانه بخش طيور استان سمنان را بیش از 43 هزار تن گوشت و 10هزار تن تخم مرغ اعلام كرد.

وی در خاتمه با اشاره به تولیدات دامی در استان سمنان اظهار داشت: 57 هزار رأس دام شیری از جمله گاوهای اصیل، دورگه و بومی و در بخش پرواری برای تولید گوشت نیز ظرفیت سالانه 30 هزار رأس گوساله و گاو، دو هزار و 900 نفر شتر و بیش از 340 هزار رأس گوسفند و بز پرواری در استان وجود دارد.

کد خبر 2135768

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha