۲۶ شهریور ۱۳۹۲، ۱۳:۵۰

استاندار همدان:

هوشمندسازی مدارس اگر جنبه فانتزی دارد، ترمزش را بکشیم

هوشمندسازی مدارس اگر جنبه فانتزی دارد، ترمزش را بکشیم

همدان- خبرگزاری مهر: استاندار همدان گفت: باید موضوع هوشمند سازی مدارس بررسی و اگر آثار خوبی دارد روی آن سرمایه گذاری شود و اگر جنبه فاتنزی دارد باید ترمز هوشمند سازی مدارس را بکشیم.

به گزارش خبرنگار مهر: علی محمد آزاد صبح سه‌شنبه در شورای آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه اگر هوشمندسازی مدارس جنبه فانتزی دارد باید ترمز آن کشیده شود، افزود: شورای آموزش و پرورش باید در یک جلسه این موضوع را به طور جدی بررسی کند.

وی با اشاره به اینکه در بین مردم ذهنیتی ایجاد شده است که آموزش و پرورش پاسخگویی نیاز دانش آموزان نیست پس باید دانش آموز به کلاس‌های تقویتی خارج از مدرسه برود، اظهار داشت: بعضی افراد برای خود دکان باز کرده اند درصورتی که بسیاری از قبول شدگان در کنکور اصلا رنگ کلاس‌های تقویتی و کنکوری را ندیده‌اند.

استاندار همدان در ادامه با اشاره به اینکه گاهی در مدارس اتفاقاتی می افتد که تجهیزات نیاز به تعمیر پیدا می کنند، ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم چند خودرو به تجهیزات مورد نیاز و چند نفر نیروی کارآمد مجهز شوند و در طول سال به برای تعمیر به مدارس بروند و کارهای جزیی تعمیرات را انجام دهند.

آزاد درخصوص بدهی شرکت های آب، برق و گاز گفت: فصل سرما نزدیک است و نمی‌توان مدارس را بدون گاز گذاشت بهتر است تا پایان مهر آب، برق و گاز قطع نشود بعد در یک جلسه بدهی ها قطعی شود و سپس تصمیم گیری شود که چگونه بدهی‌ها را از سرانه ها پرداخت کنیم.

وی در بحث نماز مدارس ابراز داشت: باید برنامه ریزی شود که دانش آموز وقتی هم که به خانه می رود نماز مغرب و عشا را بخواند نه فقط در مدرسه نماز بخواند و خانه که رفت آن را ترک کند که گاهی می تواند بازتاب منفی داشته باشد.

بار تراکم باید در بین مدارس تقسیم شود

استاندار همدان با بیان اینکه باید فشار تراکم مدارس متناسب باشد، عنوان کرد: اگر مدرسه ای فشار تراکم بالایی دارد به چند دلیل از جمله داشتن معلم خوب، تجهیزات و امکانات خوب و یا برنامه ریزی خوب مدرسه است.

علی‌محمد آزاد با بیان اینکه باید بار تراکم بین مدارس تقسیم شود، ادامه داد: باید سایر مدارس بررسی کنند که علت اینکه یک مدرسه فشار تراکم بالایی دارد چیست و چه کارهایی انجام می دهد.

وی همچنین درخصوص فضاهای مدارسی که نیاز به آسفالت کردن دارند، ابراز داشت: با توجه به کمبود بودجه بهتر از مسیرهای عبور و مرور دانش آموزان درست و باقی فضا به شکل دیگری مثل باغچه یا غیره تعریف شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه نیازی نیست برای حیاط مدارس هفت سانت آسفالت ریخته شود، اظهار داشت: باید یک زیر سازی مناسب انجام و بعد یک آسفالت سه سانتی ریخته شود.

آزاد با اشاره به اینکه بیشتر وقت بچه‌ها در مدارس گذرانده می‌شود، ابراز داشت: باید یک واحد روانشناسی کودک و نوجوان ایجادشود تا در ساخت و سازها موضوع روحیات بچه ها مورد توجه قرار گیرد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه امسال 26 هزار دانش آموز در استان همدان در پایه اول ابتدایی وارد مدرسه می‌شوند، افزود: امسال تعداد دانش آموزان ثبت‌نامی در پایه اول ابتدایی سه درصد افزایش داشته است.

مهر مدارس نظام دوره‌ای پس از آغاز سال تحصیلی تغییر خواهد کرد

عباس حسنی محتشم با اشاره به اینکه واژه نظام دوره‌ای بر روی تابلو مدارسی که نظام دوره ای در آنها اجرا شده قید شده است، اظهار داشت: مهر مدارس هم پس از آغاز سال تحصیلی تغییر داده خواهد شد.

وی در رابطه با ساخت سرویس‌های بهداشتی مدارس مختلط روستایی گفت: اقدامات لازم در این خصوص انجام شده است و سرویس‌های بهداشتی مدارس مختلط از هم جدا شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه در استان همدان از مدارس استیجاری استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: برخی اولیا اصرار دارند که دانش آموز خود را در مدرسه خاصی ثبت‌نام کنند و این موضوع تراکم جمعیت را در مدارس بالا می‌برد.

حسنی محتشم در رابطه با پروژه مهر اظهار داشت: پروژه مهر از سال 89 با جدیت در استان همدان اجرا می‌شود و خوشبختانه دستاوردهای خوبی داشته است.

وی با اشاره به اینکه استان همدان در اجرای پروژه مهر مقام عالی را کسب کرده است، بیان کرد: هدف از اجرای پروژه مهر ایجاد تحولی نوین در نگرش است به شکلی که دانش آموز برای آغاز مدرسه لحظه شماری کند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه دو هزار پوستر خاص پروژه مهر چاپ و در مدارس استان توزیع شده است، ادامه داد: 534 هزار جلد دفتر رایگان و هزار و 700 جفت کفش برای مناطق محروم در مدارس استان توزیع شده است.

عباس حسنی محتشم با اشاره به اینکه در بودجه امسال 70 میلیارد تومان در بودجه سرانه آورده شده است، ابراز داشت: سرانه هر دانش آموز در مدارس عادی دو هزار تومان و در مدارس شبانه روزی 30 هزار تومان است.

600 میلیون تومان تجهیزات فنی و حرفه‌ای خریداری و تحویل هنرستان ها شده است

وی افزود: 600 میلیون تومان از وسایل و تجهیزات فنی و حرفه ای خریداری و تحویل مدارس هنرستان شده است.

رئیس سازمان تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان همدان نیز با بیان اینکه 15 میلیارد و 20 میلیون تومان اعتبار استانی سازمان نوسازی مدارس است، ادامه داد: این اعتبار تا پایان سال افزایش پیدا خواهد کرد.

ابراهیم امینی فر با اشاره به اینکه سعی شده است که پروژه های نیمه تمام تا پایان شهریور به اتمام برسد، اظهار داشت: بیشتر پروزه های مهر پروژه های نیمه تمامی هستند که بیش از 70 یا 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته اند.

وی با اشاره به اینکه در بحث پروژه مهر همه کارهای مدارس انجام شده است، عنوان کرد: هم اکنون مشکل اصلی گرانی آسفالت است که باعث شده توانایی آسفالت کردن حیاط مدارس را نداشته باشیم.

رئیس سازمان تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان همدان با اشاره به اینکه در مورد بحث مدارس شش کلاسه اقدامات خوبی انجام شده است، بیان کرد: 226 کلاس درس به مدارسی که کمبود کلاس داشته اند الحاق کردیم.

امینی فر با اشاره به اینکه برخی از مدارسی که نیاز به نماز خانه داشته اند را نیاز آن را تامین کرده ایم، اظهار داشت: از سال گذشته خیرینی که وضعیت مالی خوبی داشتند را بر روی پروژه های نیه تمام بردیم و از آنها خواستیم که اول در تکمیل پروزه های نیمه تمام به سازمان کمک کنند.

کد خبر 2137285

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha