به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخلو در نخستین دوره پرورش استعدادهای درخشان قرآنی سراسر کشور که از سه شنبه در شهرستان ساوجبلاغ آغاز شد، با يادآوری اينكه بخشی از آموزشهايی كه به نخبگان قرآنی نوجوان ارائه میشود، در زمينه مهارتهای زندگی قرآنی است، گفت: هدف ما از پرورش نخبگان قرآنی فقط تربيت قاريان قرآن نيست، زيرا اين افراد از نظر قرائت در سطح خوبی قرار دارند اما تلاش می کنیم تا علاوه بر رشد در قرآئت از زمينههای ديگر نيز بهرهمند شده و در زمينه تربيت قرآنی و مفاهيم قرآنی نيز به سطح خوبی برسند.
وی به پيشبينی برنامههای پرورشی در اين اردوی چهار روزه اشاره كرد و گفت: 100 نوجوانی كه در اين اردو حضور دارند از استانهای سراسر كشور هستند كه به عبارتی از هر استان يك تا هفت نوجوان نخبه قرآنی حضور دارند و اين نوجوانان در گروههای 25 نفره قرار میگيرند كه برای هر يك از اين گروهها يك مربی پرورشی در نظر گرفته میشود تا در طول برپايی اردو به اجرای برنامههای پرورشی و فوقبرنامه بپردازند.
رئیس سازمان دارالقرآنالكريم ادامه داد: پخش فيلم، اجرای برنامههای فرهنگی و هنری، شنا، فوتبال، تنيس روی ميز و ... از جمله بحثهای پرورشی هستند كه در اردوی نخبگان قرآنی سازمان دارالقرآنالكريم برای نوجوانان نخبه قرآنی اجرا میشود.
پیش بینی برپایی اردوهای قرآنی سال دو بار
قره شیخلو در بخش ديگری از سخنان خود به استمرار اردوی نخبگان قرآنی نوجوان در طول سال جاری و طی سالهای آينده اشاره كرد و افزود: تلاش داريم تا به منظور پرورش استعدادهای درخشان قرآنی كشور، اين اردوها را در سال دو بار برگزار كنيم تا در هر دوره، آموزشهای خاصی را به نوجوانان ارائه كرده و در اردوهای بعد اين آموزشها را تكميل كنيم.
وی ادامه داد: علاوه بر دورههايی كه در استان البرز و تهران برگزار میشود، يك سری آموزشهای ميان دورهای نيز برای نخبگان قرآنی در استانها برگزار میشود و در سازمان دارالقرآنالكريم پيگيری میكنيم تا اين دورهها از سوی استانها برگزار شود.
وی تاکید کرد: هر يك از استانها بايد روند پيشرفت خود را به ما اعلام كنند، البته ما نيز مرحله به مرحله اين برنامهها و آموزشها را ارزيابی میكنيم.
قره شیخلو در بخش پايانی سخنان خود اظهار داشت: نوجوانان نخبه ای كه در دورههای آموزشی سازمان دارالقرآنالكريم حضور پيدا میكنند، افراد تاثيرگذار در استانهای خود خواهند بود و به گونهای برنامهريزی میكنيم كه اين افراد بعد از چندين سال بتوانند به عنوان اساتيد قرآنی فعاليت داشته و قاريان قرآن نخبه را در استانها پرروش دهند و يافتههايی كه در اين دورههای آموزشی كسب میكنند را به ساير نوجوانان منتقل كنند.
نظر شما