۲۸ شهریور ۱۳۹۲، ۱۰:۵۹

برگزاري شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت/

تجديد ميثاق مديران با آرمان هاي شهدا/نگاهي ويژه به شهداي بومي كردستان در دستور كار قرار گيرد

تجديد ميثاق مديران با آرمان هاي شهدا/نگاهي ويژه به شهداي بومي كردستان در دستور كار قرار گيرد

سنندج – خبرگزاری مهر: لزوم توجه به فضاي مجازي براي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، توجه به شهداي بومي در كردستان، برگزاري هزار و 200 برنامه در ايام هفته دفاع مقدس، لزوم حضور مديران در جلسات شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، پخش هشت ويه برنامه از صدا و سيماي كردستان در هفته دفاع مقدس از مهمترين مباحث مطرح شده در جلسه شوراي ايثار و شهادت استان كردستان بود.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه چهارشنبه چهارمین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در شهر سنندج که با حضور مسئولان برگزار شد به صورت نمایدن پیکر دو شهید گمنام پیکار حق علیه باطل با حضور مديران و مسئولان حاضر در اين نشست تشییع شد.

در اين جلسه در ابتدا در خصوص مصوبات نشست ها و جلسات قبلي شورا تصميم گيري شد و در ادامه مديران ادارات و سازمان هاي دولتي عضو در شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت به بيان ديدگاه هاي خود در راستاي ترويج اين مهم در سطح استان كردستان پرداختند.

از فضاي مجازي در خصوص جايگاه و اهميت دفاع مقدس بهره برداري شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان در اين جلسه گفت: سهم جايگاه و اهميت دوران دفاع مقدس در فضای مجازی استان کردستان ناچیز است و انعکاس رشادت ها و ایثار شهدا و رزمندگان متناسب با جایگاه دلاورمردان و افتخار آفرینان این دوران شکوهمند نیست.

حجت ‌الاسلام مسعود صفی ‌یاری اظهار داشت: در حوزه دفاع مقدس از فضای مجازی بهره کمی گرفته شده است و در بخش استانی نیاز به محتواسازی بومی ناظر بر وضعیت کنونی وجود دارد و به همين دليل بايد در اين بخش اقدامات و برنامه ريزي هاي بهتري در دستور كار قرار گيرد.

وی با بیان اینکه می توان از طریق سرمایه گذاری بهتر اصل دفاع مقدس را به نسل هاي جديد در كشور منتقل کرد، يادآور شد: نگاه عمده ای به شهدای بومی برای انتقال شاخص معنوی جنگ باید شکل بگیرد تا بتوان نتیجه اي مناسب را از آن به دست  آورد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نقش رسانه های گروهی در تبیین حماسه های دوران هشت سال دفاع مقدس را موثر دانست و گفت: سازمان تبلیغات اسلامی نیز در این راستا کتاب کربلای جبهه ها را در دست چاپ دارد.

اجرای 1200 برنامه در ايام هفته دفاع مقدس در کردستان

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان کردستان گفت: در این هفته مقدس از تاریخ انقلاب اسلامی برنامه ریزی های لازم به عمل آمده و قرار است كه هزار و 200 برنامه در سطح استان کردستان اجرا شود.

محمدرضا شرفبیانی با اشاره به برنامه های شاخص این هفته یادآور شد: رژه نیروهای مسلح، طنین زنگ مقاومت و ایثار همزمان با بازگشایی مدارس، عطر افشانی و غبار روبی مزار شهدا، دیدار با خانواده های شهدا، تجلیل از فرماندهان بسیجی، مراسم انس با قرآن، برگزاري مسابقات ورزشی، فرهنگی و قرآنی، اجرای برنامه قصه گویی کودکان، برپایی ایستگاه صلواتی، اعزام خبرنگاران به مناطق عملیاتی کردستان و برگزاری یادواره های شهدا از مهمترین این برنامه ها است.

وی بیان کرد: هدف از برگزاری این برنامه ها انتقال فرهنگ ایثار و شهادت و روحیه پایمردی شهدای انقلاب به نسل بعد از جنگ است که امیدواریم بعد معنوی و نتیجه مثمرثمر را به جای بگذارد.

مديران در جلسات شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت حضور پيدا كنند

استاندار کردستان نیز در ادامه با بیان اینکه لازمه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت حضور مسئولان در جلسات شورا است، بیان کرد: ادارات و سازمان‌ های دولتی استان باید نهایت همکاری با این شورا و ستاد گرامیداشت هفته دفاع مقدس را برای برگزاری هرچه مناسب تر برنامه های این هفته داشته باشند.

علیرضا شهبازی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران مدیون خون شهدا و رشادت ایثارگران آنها است بنابراین عدم حضور برخی مدیران در جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان شایسته نیست.

وي با تاكيد بر لزوم مشاركت تمامي مديران ادارات و سازمان هاي دولتي استان كردستان براي حضور در برنامه ها و نشست هاي اين چنين بيان كرد: انتظار مي رود كه شاهد حضور فعال مديران ادارات و سازمان هاي دولتي در جلسات شوراي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت باشيم.

معاون پشتیبانی جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در ادامه افزود: در هفته دفاع مقدس از سوی جهاد کشاورزی استان کردستان از 200 خانواده شهدا سرکشی می شود، برگزرای 20 یادواره شهدا در مناطق روستايی، گلباران مزار شهدای روستای با حضور مسئولان، برپایی 36 ایستگاه صلواتی در دهستان ها، نواختن زنگ مقاومت و ایثار در روستاها و برپایی یک یادواره استانی شهدا در روستای حسین آباد از اهم برنامه های ايام هفته دفاع مقدس به شمار مي رود.

فریدون عبدالملکی بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان در طول دوران جنگ تحمیلی سه هزار و 255 شهید، 12 هزار جانباز، هزار و 200 آزاده و 140 هزار رزمنده تقدیم انقلاب کرده است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر 62 فرزند شهید در جهاد کشاورزی استان كردستان مشغول به خدمت هستند و از سال 71 به بعد نیز پنج یادواره شهدای کشاورزی در استان برگزار شده است.

پخش هشت ويژه برنامه در صدا و سيماي مركز كردستان

معاون برنامه ریزی صدا و سیماي مركز كردستان نیز الگو سازی از نثار خون شهدا را موثرتر دلیل برای نمایش برنامه ها دانست و گفت: هنر زیباترین مقوله برای نمایش ایثارگری شهدا است و روتین برنامه های شبکه استانی با محوریت حضور مردم در دفاع مقدس و ایثارگری و مقاومت شهدا است.

سید صداقت موسوی اظهار داشت: شبکه استانی هشت ویژه برنامه جدید، معرفی حماسه نگاران، صدای ماندگار فرماندهان جنگ، موسیقی، ادبیات، تصاویر و شعر دفاع مقدس را برای معرفی ارزش ها در حوزه معنویت جبهه تدارك ديده است و اين برنامه ها در ايام هفته دفاع برگزار مي شود.

وی ادامه داد: در حوزه تولیدات و مستندات نیز فیلمي با محوریت پیشمرگان کرد و متاثر از فضای هفته دفاع مقدس تهيه شده و قرار است كه در اين ايام پخش شود.

گفتنی است چهارمین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جوار پیکر دو شهید گمنام برگزار شد و پس از پايان جلسه پيكر اين دو شهيد گمنام از سوي مديران و اعضا حاضر در اين جلسه تشييع شد.

..............

گرارش؛ رويا عبدي

کد خبر 2138643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha