به گزارش خبرگزاری مهر، پژوهشگران دانشگاه وست آنجلیا در آمریکا بر اساس فاصله زمین تا خورشید و دمایی که امکان وجود آب مایع بر روی سیاره را فراهم می کند به این نتیجه دست یافته اند.
دانش پژوهان این مطالعه از سیارات تازه کشف شده خارج از منظومه شمسی به عنوان نمونه استفاده و این احتمال را که شاید این سیارات میزبان حیات بوده اند را بررسی کرده اند.
دکتر اندرو راشبی از دانشکده علوم محیط زیست دانشگاه ایست آنجلیا و سرپرست این تحقیقات می گوید: از مفهوم "منطقه قابل سکونت" برای ارائه این تخمین ها استفاده کرده ایم؛ این مفهوم به فاصله یک سیاره از خورشیدش اشاره دارد که در آن دما امکان وجود آب مایع را بر روی سطح سیاره فراهم می شود.
راشبی می گوید از مدل های تکامل ستاره ای برای تخمین پایان دوره حیات قابل سکونت سیاره استفاده کرده تا دریابد چه وقت، دیگر زمین در منطقه قابل سکونت نخواهد بود.
وی تخمین می زند زمین شرایط قابل سکونت خود را حدود 1.75 تا 3.25 میلیارد سال دیگر متوقف خواهد کرد و پس از این زمان خواهد بود که زمین وارد منطقه داغ خورشید خواهد شد - منطقه ای که دمای آن، آن قدر بالاست که دریاهای زمین همگی تبخیر خواهند شد.
راشبی می گوید انقراض فاجعه بار و نهایی برای همه حیات در آن زمان روی خواهد داد.
نتایج این تحقیقات در نشریه Astrobiology منتشر شده است.
نظر شما