به گزاش خبرنگار مهر، عباس حسنی محتشم ظهر جمعه در سخنان پیش از خطبههای نماز عبادی سیاسی جمعه شهر همدان با بیان این مطلب اظهار داشت: هر آنچه که مربوط به توسعه کشور در نظام تعلم و تربیت میشود مرهون و مدیون و آموزش و پرورش است.
حسنی محتشم افزود: سرمایه انسانی رکن اساسی محسوب میشود میتواند نقش خود را در حفظ و بالندگی جامعه ایفا کند.
آموزش و پرورش مولد سرمایه انسانی و اجتماعی است
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان داشت: آموزش و پرورش مولد سرمایه انسانی و اجتماعی است که نونهالان و نوجوانان در این تحول بنیادین قرار میگیرند.
وی اضافه کرد: خوشبختانه امروز آموزش و پرورش با توجه به یافتههای تحقیقاتی و با توجه به برنامهریزیها و سیاستگذاریها در این راستا توانسته دارای سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت کشور شود.
حسنی محتشم با بیان اینکه در مدت چهار سال برای اولینبار کشور دارای تحول سند بنیادین در نظام تعلم و تربیت شده است، عنوان داشت: سیاستی که امروز به عنوان یک سند پایهای و مادر متاثر از سند بنیادین صورت گرفته اردیبهشت ماه سال جاری برای اجرا ابلاغ شد.
به اجرا درآمدن تحول بنیادین توفیق مدرسه و دانش آموز است
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه گفت: توفیق مدرسه و دانش آموز در مجموعه آموزش و پرورش در این نگاه جدید مورد توجه است.
وی ابراز داشت: مدرسه و تمامی عناصر و جزئیات موجود در مدرسه از رکنهای اساسی است اما از اصلیترین رکنها در این مجموعه معلم است که عنصر بسیار مهمی در بحث تحول بنیادین به شمار می رود.
آموزش و پرورش خزانه نیروهای مومن و متعهد به ارزش های انقلابی و اسلامی است
حسنی محتشم با اشاره به اینکه آموزش و پرورش خزانه نیروهای مومن و متعهد به ارزش های انقلابی و اسلامی در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی و حتی اقتصادی است، اذعان داشت: این مجموعه همیشه یار و مددکار انقلاب اسلامی نیز بوده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تاکید کرد: امروزه ما معتقدیم اگر می خواهیم در جامعه توفیقاتی کسب کنیم از راه مدرسه و کسب بینش و دانش است.
وی اظهار داشت: اگر دانش آموزان را ابتدا آرمان گرا و بعد پژوهشگر بار آوریم دانش آموزان در نهایت به مرحله کمال می رسند که در این راستا کتابهای درسی و محتوای آنان نیز با سال های گذشته تفاوت پیدا کرده است.
با نگاه تحول مدارانه آموزش و پرورش پایه های تحصیلی با استقلال هویتی هر کلاس شکل گرفته است
حسنی محتشم افزود: خوشبختانه با نگاه تحول مدارانه آموزش و پرورش پایههای تحصیلی با استقلال هویتی هر کلاس شکل گرفته است و دانش آموز با این استقلال هویتی در کنکور و دانشگاه شرکت میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان بیان داشت: امروز سیمای آموزش و پرورش با نوع حرکت هایی که آغاز شده می تواند با تعامل، ارتباط، همفکری و همدلی راه را نورانی کند و تمامی شهروندان باید در این راستا ما را یاری کنند.
وی اضافه کرد: اگر شمار مدارس قرآنی استان همدان را با سال گذشته مقایسه کنیم تعجب آور است چراکه در این راستا 300 مدرسه قرآنی در استان همدان وجود دارد.
در راستای قرآن آموزی دانش آموزان 27 مدرسه قرآنی به مدرسه های خاص اضافه شده است
حسنی محتشم عنوان داشت: در راستای قرآن آموزی دانش آموزان 27 مدرسه قرآنی در کنار مدرسههای خاص در استان همدان اضافه شده است که از پایه اول ابتدایی تا سوم ابتدایی صورت می گیرد تا دانش آموزان بعد از ورود به دانشگاه دارای علوم قرآنی نیز باشند و در حوزه معنویت تلاش کنند.
وی در پایان سخنانش گفت: والدین فرزندان خود را برای ایجاد اشتغال در جامعه در دوران دبیرستان به رو آوردن به فنی و حرفهای و کار و دانش تشویق و آنان را به این سمت سوق دهند.
نظر شما