به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خلخالی صبح شنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان در محل این شورا ضمن بیان اینکه آگاه سازی جامعه مهمترین مولفه برای کاهش این بلای خانمان سوز است اظهار داشت: اگر هشیاری خانوادهها نباشد با مبارزه، مقابله و درمان کاری از پیش نمیبرد.
وی با یاد آوری این مطلب که در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان سمنان کمیتههای مختلفی نظیر کمیته مقابله و مبارزه با قاچاق و ورود مواد مخدر، کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی، کمیته پیشگیری، کمیته سازمان های مردم نهاد، کمیته سازماندهی مراکز مجاز و غیرمجاز درمانی و ... در راستای مبازره با این بلای خانمانسوز تشکیل شده است از مسئولان استان خواستار ریشه کنی و مبارزه با مواد خدر شد.
آموزش و پرورش مكان هاي بلا استفاده خود را در اختیار كمپهای ترک اعتیاد بگذارد
معاون سیاسی امنیتی استاندار سمنان با اشاره به این مطلب که باید فرمانداران بر برگزاري نشست هاي فرعي اين شورا در شهرستانها توجه كنند افزود: جامعه سالم و پاک از موادمخدر، آرمان ماست.
خلخالی ضمن بررسي روند صدور مجوز و احداث مراكز نگهداري ميان مدت معتادان در استان سمنان، اظهار داشت: آموزش و پرورش در برخي نقاط براي در اختيار قرار دادن مكان هاي بلا استفاده خود براي احداث اين كمپها همكاري لازم را داشته باشد.
وی تصریح کرد: اعتیاد یک بیماری و فرد معتاد نیز یک بیمار است لذا باید برای بازگرداندن آن به جامعه تلاش شود که در این راستا کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی فعالیت می کند.
اهمیت پیشگیری و فرهنگ سازی برای مبارزه با اعتیاد
رئیس شورای اطلاع رسانی استان سمنان با اشاره به اهمیت پیشگیری و فرهنگ سازی برای مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر در جامعه خاطرنشان کرد: باید با آموزش و اطلاع رسانی، خانوادهها را در حوزههای مختلف و از جمله موادمخدر واکسینه کرد تا چنانچه موادمخدر ارزان قیمت هم در اختیار افراد قرار گیرد به سمت آن نروند.
وی با بیان اینکه زمانی عرضه موادمخدر خنثی می شود که تقاضای آن خنثی شود، تصریح کرد: آموزش و پیشگیری در این میان نقش موثری دارد که کمیته های فرهنگی و پیشگیری در این زمینه فعالیت می کنند.
خلخالی افزود: در مبارزه با اعتياد و مواد مخدر ضمن برخورد قاطع با سوداگران مرگ، پيشگيري و فرهنگ سازي بهترين راهكار است.
وي با بيان اينكه تلاش ماموران انتظامي و اطلاعاتي عبور مواد از استان سمنان را براي سوداگران مرگ ناامن كرده است گفت: بيشتر مجرمان و معتادان مرتبط با مواد مخدر در زندان هاي اين استان را افراد غير بومي تشكيل مي دهند.
اختصاص بيش از يك ميليارد ریال برای مبارزه با مواد مخدر در استان سمنان
رئیس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان نیز در ادامه این جلسه اعتبار امسال اين شورا را يك ميليارد و ۶۹۹ ميليون ريال عنوان كرد و گفت: بر اساس تصميمات كلان كشوري هفت دستگاه و نهاد اجرايي جديد از اعتبارات اين شورا برخوردار مي شوند.
قدرت الله امامي با اشاره به این مطلب که دستگاه هاي اجرايي مختلف با امضاي تفاهم نامه با شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان، مي توانند از اين اعتبارات بهره مند شوند تصریح کرد: تاكنون با برخي از بخشها اين قرارداد همكاري به امضا رسيده و بر اين اساس، ادارات كل بهزيستي ۵۰۰ ميليون ريال، زندانها و اقدامات تاميني و تربيتي ۱۲۹ ميليون ريال، آموزش و پرورش ۵۸۶ ميليون ريال و دانشگاه هاي دولتي ۳۳۰ ميليون ريال و ورزش و جوانان ۱۰ميليون ريال و كميته امداد ۵۰ ميليون ريال در استان سمنان از اين بودجه برخوردار مي شوند.
گفتنی است در اين نشست با حضور فرمانداران و نمايندگان فرمانداريهاي استان سمنان برگزار شد، روند راه اندازي مراكز ميان مدت اقامتي از معتادان، شرايط متقاضيان و مراحل راه اندازي مراكز اقامتي ميان مدت نگهداري از معتادان، نحوه همكاري آموزش و پرورش براي دراختيار قراردادن مدارس بلااستفاده براي اين مراكز و چگونگي برپايي نشست هاي اين شورا در شهرستانها بررسی شد
نظر شما