به گزارش خبرنگار مهر، عيسي لطيفي بعد از ظهر شنبه در جمع مسئولان آموزش و پرورش استان گفت: امروز موفقيت هركشوري درتمام عرصه هاي مختلف علمي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي درگرو به كارگيري و استفاده از فن آوري اطلاعات و ارتباطات مي باشد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان بابل افزود: بدون شك نظام آموزشي در زمينه توسعه و بهره مندي از فن آوري اطلاعات و ارتباطات همواره پيش قدم بوده است .
وي در ادامه تصريح كرد: درنظام آموزشي به منظور تعميق يادگيري, تسهيل درامر ياددهي و مشاركت فعال دانش آموزان درفرآيند آموزش با استفاده از فن آوري اطلاعات و ارتباطات امري ضروري است.
لطيفي با اشاره به اينكه هوشمندسازي پايه هاي اول متوسطه اول و متوسطه دوم در اولويت قرار دارد، خاطرنشان كرد: تقريباً درصد قابل قبولي از مدارس اين شهرستان با كمك خيرين، مشاركت مردمي و ... به امكانات هوشمندسازي مجهز شدند و انشاالله تا پايان شهريور ماه سال جاري به مرز 600 كلاس درس خواهد رسيد.
وي در پايان بر لزوم استفاده بهينه از مشاركت هاي مردمي و كمك هاي خيران در تجهيز و توسعه مدارس تأكيد كرد.
مفید فلاحی مدير آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر در حاشیه نشست گفت: 300 مدرسه در شهرستان قائمشهر سال تحصيلي جديد را فعاليت خود را آغاز مي كنند.
وی بيان داشت: اقدام سريع در تكميل مدارس مي تواند در تشويق خيران ديگر براي ساخت مدارس تاثيرگذار باشد و همزمان با آغاز بازگشايي مدارس در سال تحصيلي ۹۳-۹۲ ، 45 هزار نفر دانش آموز در مدارس اين شهرستان مشغول به تحصيل مي شوند.
مدير آموزش و پرورش شهرستان قائمشهر تصريح كرد: ساماندهي نيروهاي انساني و مشخص شدن برنامه هاي درسي دانش اموزان از ديگر كارهاي مهم و ويژگي هاي سال تحصيلي جاري به شمار مي رود .
وي همچنين از افزايش تعداد مدارس قرآني شهرستان قائمشهر خبرداد و افزود: با توجه به بازخورد و نتايج خوب فعاليت دو مدرسه قرآني قبلي ، دو مدرسه قرآني ديگر در مدارس صاحب الزمان كفشگركلا و امام حسين(ع) سياهكلا راه اندازي خواهد شد.
نظر شما