۱ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۵۲

اسراری:

مرحله سوم طرح شبنم در کردستان اجرا می شود/کالاهای قاچاق نیازی به دستور قضایی ندارند

مرحله سوم طرح شبنم در کردستان اجرا می شود/کالاهای قاچاق نیازی به دستور قضایی ندارند

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: مرحله سوم طرح شبنم در کردستان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، پیمان اسراری شامگاه یکشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کردستان اظهار داشت: از شهریور ماه سال جاری اطلاع رسانی های لازم در خصوص خود اظهاری در سطح استان انجام شده است.

وی افزود: از تمام واحدهای عرضه کننده کالا در سطح عمده و خرده درخواست کرده ایم از خرید، نگهداری و فروش کالاهای مشمول فاقد برچسب شبنم خودداری کنند در غیر این صورت با واحدهای متخدی برخورد قانونی می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: 55 فقره پرونده مشمول طرح شبنم به ارزش 822 میلیون ریال در پنج ماه ابتدای امسال در این استان تشکیل شده است.

اسراری یادآور شد: از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه 80 پرونده تشکیل شده که 55 پرونده آن مشمول طرح شبنم است که ارزش ریالی آن 822 میلیون ریال است.

وی  ادامه داد: در حال حاضر 41 هزار و 900 برچسب شبنم که به صورت فله ای در استان توزیع شده بود جمع آوری شده است.

استفاده ظرفیت بعد از کشتار دام ها به منظور تنظیم بازار ضروری است

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: استفاده از این ظرفیت بعد از کشتار دام‌ها به منظور تنظیم بازار ضروری است.

اسراری گفت: دام هایی که کشف می شوند بعد از کشتار باید در سطح استان توزیع شوند تا شاهد تنظیم بازار و کاهش قیمت گوشت در استان باشیم.

کالاهای قاچاق نیازی به دستور قضایی ندارند

معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان كردستان نیز در این جلسه گفت: با توجه به اینکه بعضی از محموله های قاچاق مواد خوراکی هستند و یا نگهداری آنها امکان پذیر نیستند دستور قضایی نیاز نیست و دستگاه مربوطه می تواند عمل مناسب را انجام دهد.

حسن بابایی اظهار داشت: بر تشديد نظارت ها براي مبارزه با پديده شوم قاچاق كالا توسط نيروهاي مرزباني در مرزهاي استان تاكيد كرد.

وی افزود: در سال هاي اخير تجهيزات خوبي مانند دوربين هاي حرارتي كه كوچكترين حركت هر جانداري را هشدار مي دهد، توسط فرماندهي مرزباني استان خريداري و نصب شده است و ديگر تردد سه هزار و 586 راس دام در مرزها قابل توجيه نيست.

معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كردستان بیان کرد: بررسي دقيق ميزان كشفيات نيروي انتظامي و مرزباني در بحث قاچاق دام و برخورد با دستگاه هاي كمكار، نقش مهمي در ريشه كن كردن قاچاق دام از مرزهاي استان دارد.

کد خبر 2141129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha