به گزارش خبرگزاری مهر، محمود عباس زاده مشگینی در مراسم رژه نیروهای نظامی و انتظامی اظهار داشت: دفاع ملت ایران در جنگ هشت ساله علاوه بر هزینه های بسیار و خسارت ها دستاوردهای ارزشمندی نیز داشت، که اولین دستاورد آن استقلال سیاسی جمهوری اسلامی ایران است.
وی با اشاره به عنوان مقدس در بحث جنگ تحمیلی ادامه داد: در تاریخ جنگ ها، برخوردها و تنازعات کمتر عنوان مقدس دیده می شود و غالبا در جنگ های مربوط به اسلام عنصر اعتقاد، دین، کمال، سعادت و دفاع از حریم این حقایق مطرح بوده است.
عباس زاده با بیان این سوال که چرا عنوان دفاع مقدس را برای جنگ هشت ساله خود به کار می بریم، بیان داشت: دفاع بدیهی ترین، طبیعی ترین و مشروع ترین حق هر موجود زنده است، به همین خاطر در ادبیات حقوقی در دنیا کسانی که در دفاع از خود خطایی انجام می دهند مجازاتی کمتر دارد چرا که دفاع طبیعی ترین عکس العمل انسان در مقابل تهدید است.
استاندار ایلام با بیان این که دفاع فی نفسه با فضیلت است، تصریح کرد: دفاع در بدن نشانه و تضمین کننده سلامت می باشد، بدنی که نتواند در مقابل تهدید ها و بیماری ها از خود دفاع کند بیمار است .
وی اظهار داشت: دفاع ملتی که انقلاب کرده تا مستقل و آزاد شود و هویت و اعتقادش را با هم تلفیق کند مسلما یک دفاع مقدس خواهد بود.
استاندار ایلام در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: یکی از مهمترین عوامل اقتدار و ایستادگی انقلاب اسلامی ارائه یک استراتژی دفاعی نوین بومی هم در حوزه سخت افزار و هم در حوزه ی نرم افزار است.
وی ابراز داشت: دفاع مقدس جمهوری اسلامی ایران را به یک الگوی دفاعی نوین و بومی در دنیا تبدیل نمود و در مقابل دنیا با اقتدار ایستادگی کرد.
نرمش قهرمانانه ثمره ی بلوغ نظام سیاسی، قدرت و اقتدار است
محمود عباس زاده مشگینی در مراسم رژه نیروهای نظامی و انتظامی استان به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: نرمش قهرمانانه یکی از لوازم جذب حداکثری در عرصه عمومی و بین المللی و محصول تلفیق اقتدار سخت و اقتدار نرم جمهوری اسلامی است.
وی با تأکید بر این که نرمش قهرمانانه در شرایط قدرت معنی پیدا می کند، تصریح کرد: نرمش قهرمانانه همچون بخشش سخاوتمندانه است که ابتدا انسان باید چیزی برای بخشش داشته باشد تا بتواند آن را ببخشد.
عباس زاده مشگینی با اشاره ای ظریف به نرمش قهرمانان و ورزشکاران در میادین بزرگ، آن را از مقدمات ورزش قهرمانی و در سیاست نیز از لوازم سیاست ورزی مقتدرانه دانست و بیان داشت: نرمش در شرایط ضعف یعنی وادادن و تسلیم شدن، در ادبیات ورزشی برای قهرمان شدن و قهرمان ماندن باید نرمش کرد . در پادگان هایی که چریک و کماندو تربیت می کنند مرتب نیروها را نرمش می دهند و در هیچ بیمارستانی ورزش صبجگاهی انجام نمی شود.
استاندار ایلام ادامه داد: متأسفانه دشمنان دانسته تمام تلاششان را صرف تفسیر انحرافی و غلط و منطبق بر منافع خود در این راستا کردند و آن را مساوی با کوتاه آمدن از مواضع ارزشی و اصول انقلاب تعبیر نمودند در حالی که آنان می دانند نرمش قهرمانانه به چه معنی است.
آموزش و پرورش اساس توسعه منابع انسانی است
استاندار ایلام گفت: توسعه منابع انسانی اساس توسعه است و آموزش و پرورش اساس توسعه منابع انسانی است.
محمود عباس زاده صبح امروز در بازدید تعدادی از مدارس استان در آستانه بازگشایی مدارس با بیان این مطلب اظهار داشت: هدف اصلی توسعه، توسعه فکر و اندیشه انسان است که خود انسان کامل هدف اصلی خلقت محسوب می شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش استان مدرسه و معلم را سنگ بنای انسان کامل و جامع توسعه یافته خواند و افزود: اگر این سنگ اول کج نهاده شود تا آخر دچار مشکل خواهد شد لذا اساس توسعه یک جامعه و کشور از مدارس و توسط معلمین عزیز شکل خواهد گرفت.
وی بیان داشت: خیلی از معادلات جهان و یک کشور در همین مدارس شکل می گیرد و آینده یک کشور به مدارس وابسته است پس باید همه بدانیم که چه کار بسیار مهمی بر عهده داریم.
عباس زاده مشگینی آموزش و پرورش را تلفیقی از سخت افزار و نرم افزار عنوان کرد و بیان داشت: در آموزش و پرورش در هر دو حوزه توسعه اتفاق افتاده ولی در بعضی حوزه ها غفلت شده است.
وی افزود: در بحث اقتصاد تربیتی، اقتصاد آموزش و پرورش و تربیت اقتصادی در آموزش و پرورش کمتر بدان پرداخته شده است و در حوزه سخت افزار پا به پای نرم افزار حرکت نکرده ایم.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت بحث تربیت اقتصادی و اقتصاد تربیتی در آموزش و پرورش تصریح کرد: اگر می خواهیم کشور توسعه یابد آموزش و پرورش باید از حیث سخت افزاری و نرم افزاری بیشتر توسعه یابد چرا که توسعه از مدارس آغاز می شود.
نظر شما