آذر زمانپور در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: به هرحال این جلسات شبانه برگزار میشود ولی امیدواریم که این جلسات دیدگاهها را به هم نزدیک کند و با طرح اختلاف سلیقهها در آن جلسات بین اعضای شورا همدلی حاکم شود تا به آرامش مردم لطمه ای وارد نشود.
وی با بیان انتقاد از انتخاب اعضای کمیسیونهای شورای شهر اهواز افزود: تا وقتی کار کارشناسی انجام و رای کار شناسی داده نشود و ملاک رای دادن تنها بر حسب معیارهای خاص باشد؛ این رای دهی اعضای شورای شهر ضد نخبه گرایی و شایسته سالاری و تخصص گرایی است.
عضو شورای چهارم شهر اهواز تصریح کرد: فردی که بدین شکل انتخاب میشود اگر توان انجام دادن آن کار را نداشته باشد چوبش را مردم خواهند خورد و آسیبش به جامعه می رسد.
زمانپور با اشاره به اینکه باید بومی گزینی در استخدامها حاکم شود، عنوان کرد: مسئولان باید قوانینی را وضع کنند که از استخدام افراد غیر بومی جلوگیری کند چون وقتی به استانهای دیگر نگاه می کنیم متوجه می شویم که اولویت درجه اول استخدام در آنجا با نیروهای بومی است ولی در استخدامیهای خوزستان از همه جای کشور حضور دارند.
وی با بیان اینکه این افراد بعضا حمایت هم میشوند، اضافه کرد: از شرقی ترین تا غربیترین نقطه کشور در خوزستان نیروی شاغل وجود دارد چون خوزستان استان مهاچرپذیر است اما به هرحال باید مسئولان دست به دست هم دهند و جلو این کار را بگیرند.
این بانوی کارآفرین اهوازی بیان کرد: در صورتی که موانع کسب وکار رفع و مشوقها بهتر شود و متقاضیان این همه درگیر کارهای اداری نشوند، اوضاع بهتر می شود و قطعا فرد با انرژی بهتر و بیشتری کارش را شروع میکند.
منتخب مردم اهواز در شورای شهر این شهر، وجود خلاهای قانونی را دلیل بروکراسی کشنده و طاقتفرسای در خوزستان دانست و اظهار کرد: در مالزی کسی که قصد دارد کسب و کاری را راه اندازی کند تنها 9 روز به انتظار میماند در حالیکه این مدت در خوزستان دو تا سه سال طول میکشد.
زمانپور افزود: کاشفان کار باید این موانع را به مسئولان انتقال دهند و این موانع باید قطعا از بین روند چون افراد با استعداد و توامندی زیادی داریم ولی به هر حال باید مشوق های در اختیار کارآفرینان قرار گیرد و حمایت شوند تا بتوانند کار را شروع کنند.
نظر شما