به گزارش خبرنگار مهر، سردار غلامعلی ابوحمزه ظهر جمعه در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه همدان ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با بیان اینکه در تبیین دفاع مقدس چرایی تحمیل جنگ به جمهوری اسلامی ایران، چرایی انتخاب صدام برای اجرای توطئه شوم استکبار و اینکه این جنگ تا چه زمانی با رژیم بعث عراق بود، باید تشریح شود، به اثرات هشت سال دفاع مقدس در کشور و جامعه کنونی اشاره کرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: زمانی که جمهوری اسلامی ایران به پیروزی رسید دشمنان این نظام به این نتیجه رسیدند که اهدافی که ایران با انقلاب اسلامی دنبال می کند نه از نوع اهداف انقلاب غربی و نه از اهداف انقلاب شرقی است و بر این مبنا نیز با یکدیگر به تفاهم رسیدند که استراتژی واحدی را علیه جمهوری اسلامی ایران طراحی کنند و به اهداف شوم خوذ برسندو
وی بیان داشت: دشمنان انقلاب اسلامی سه هدف مهار انقلاب اسلامی، انحراف انقلاب اسلامی و شکست انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار دادند که در سال های نخست به پیروزی رسیدن این انقلاب، اقداماتی چون کودتاها، ترورها، توطئه کردستان و ترور شخصیت های بزرگ از جمله اهداف استکبار برای هدف مهار و انحراف در انقلاب اسلامی ایران بود.
سردار ابوحمزه با بیان اینکه زمانی که دشمنان در انحراف و مهار انقلاب اسلامی به نتیجه نرسیدند، شکست انقلاب اسلامی را مورد توجه قرار دادند که در راستای نیل به این هدف نیز بهترین گزینه رژیم بعثی عراق بود، افزود: در این راستا نیز پنج محور جداکردن اروندرود از ایران، جداسازی خوزستان، ساخت بمب اتم، تشکیل اتحادیه عرب و رهبری اتحادیه غرب توسط رژیم عراق مورد توجه قرار گفت.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به وابستگی بنی صدر به ابرقدرتهای شرق و غرب نیز گفت: بنی صدر در ابتدای جنگ چراغ سبز هایی به صدام نشان داد و در کنار منافقین به هیچ عنوان اجازه نداد سپاه و بسیج وارد جنگ شوند تا اینکه پس از عزل بنی صدر زمینه ورود این دو نیرو برای جبهه های جنگ در کنار دیگر قوای نظامی و مردمی فراهم شد.
استان همدان در 56 عملیات مهم در هشت سال دفاع مقدس نقش داشت
وی با بیان اینکه استان همدان در 56 عملیات مهم در هشت سال دفاع مقدس نقشی ارزنده و شایان توجه داست به تقدبم قریب به هشت هزار شهید به انقلاب اسلامی از این استان اشاره کرد.
سردار ابوحمزه با اشاره به این سئوال که چرا امام خمینی(ره) پس از عملیات بیت المقدس، صلح را نپذیرفت؟ عنوان داشت: برخی به دلیل ناآگاهی و برخی نیز برای نفاق از این سئوال سعی در زیرسئوال بردن هوشمندی و هوشیاری امام زاحل دارند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: پس از عملیات بیت المقدس 15 هزار نفر از نیروهای رژیم بعث کشته، 20 هزار نفر اسیر و قریب به 10 هزار نفر بر این رژیم نیز به دست جمهوری اسلامی ایران افتاد و بر این اساس استیصال قطعی در رژیم بعثی عراق به وجود آمد و صدام تنها برای گرفتن زمان بحث صلح را مطرح کرد.
وی یادآور شد: امام خمینی(ره) برای پذیرش صلح مواردی از جمله اینکه هر دو کشور باید به مرزهای بین المللی بروند، دوم اینکه آتش بس انجام شود و سوم اینکه متجاوز معرفی شود و در نهایت خسارت جنگ پرداخت شود را مطرح کرد که صدام تنها بحث آتش بس را از مفاد صلح امام قبول کرد و با این وصف امام راحل تن به این صلح با شیوه صدام نداد.
از سوم خذداد 61 دنیای استکبار با جمهوری اسلامی ایران وارد جنگ شد
سردار ابوحمزه با بیان اینکه مفاد صلح امام خمینی(يه) نشان از هوشمندی، درایت و نگاه انقلابی این بزرگمرد تاریخ دارد، گفت: در سوم خردادماه 61 می توان گفت که در عمل جنگ ایران با ارتش عراق تمام شد و از این تاریخ تا سال 67، محموعه دنیای استکبار با جمهوری اسلامی ایران وارد جنگ شدند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان بیان داشت: اگر چه مفاد صلح امام خمینی در سال 61 مورد قبول صدام و سازمان ملل اقع نشد اما همین مفاد در قطعنامه 598 سال 69 مورد قبول کل دنیا واقع شد که این مهم نیز نشان از درایت امام خمینی دارد.
وی جدا نشدن حتی یک وجب از خاک ایران اسلامی در طول هست سال دفاع مقدس را از برکات انقلاب اسلامی دانست و ابراز داشت: آزادی با دیدگاه اسلامی و افکار و اندیشه ناب اسلامی از دیگر برکات دفاع مقدس است.
سردار ابوحمزه با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس، رزمندگان اسلام، شهادت طلبی، ایستادگی و مقاومت را تبیین و تفسیر کردند به محوریت ولایت مطلقه فقیه در برکات دفاع مقدس اشاره کرد و روحیه ابتکار، ایستادگی و مقاومت را برگرفته از این دیدگاه ولایی دانست.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان در پایان سخنانش با اشاره به جایگاه علمی و استراتژیکی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی در زمینه هایی چون انرژی هسته ای، سلولهای بنیادین و تکنولوژی های روز دنیا، این موارد را از دیگر برکات دفاع مقدس در جامعه عنوانکرد.
نظر شما