به گزارش خبرنگار مهر، این در حالیست که شهرداران کلانشهرهای دیگر کشور از جمله تهران، مشهد، شیراز و اصفهان انتخاب و معرفی شده است.
به گفته ی اعضای شورای چهارم این تاخیر بیشتر به نفع کلانشهر تبریز است ولی با این حال نگرانی از ادامه روند پیشرفت طرح های عمرانی همچون مترو، باعث افزایش ضرورت انتخاب سریع شهردار جدید تبریز شده است.
اعضای چهارمین دوره شورای شهر تبریز با برگزاری جلسات علنی و غیرعلنی و بررسیهایی چند روزه ، بالاخره تصمیم گرفته اند تا چهرهای شناخته شده و ملی را برای تصدی مدیریت شهری برگزینند تا این کلانشهر تاریخی و تاثیرگذار در سطح وسیع تری در کشور مطرح شود.
البته هم صحبت شدن با تبریزی ها گواهی بر این ادعاست که همه مردم نگران آینده پروژه های ناتمام و معرفی هرچه سریعتر شهردار هستند.
برای اکثریت شورا زمان مهم نیست/ تبریز مدیری با تجربه می خواهد، نه سیاسی
عضو شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه تاخیر در انتخاب شهردار جایز و به صلاح شهر نیست، گفت: شورا به دو جناح اقلیت 8نفره و اکثریت13 نفره تقسیم شده است و گروه اکثریت به جهت اینکه نظرشان بر 8 نفر دیگر غالب است، عجله ای برای انتخاب شهردار ندارند.
محمدحسین جعفری همچنین با تاکید بر اینکه ملزومات شهرداری تبریز فردی با سابقه مدیریتی و اجرایی بالا را طلب می کند، ادامه داد: افرادی که سیاسی هستند باید در سیاست نقش ایفا کنند نه در پست های مدیریتی و اجرایی مثل شهرداری.
وی تخصص شهری و مدیریت اجرایی را از ویژگی های اصلی شهردار کلانشهری مثل تبریز دانست و گفت: فضایی در شورای شهر تبریز به وجود آمده است که گروه اکثریت می خواهند جدای از اتلاف وقت و بدون در نظر گرفتن زمان در انتخاب خود بیشتر روی گزینه ی مشترک متمرکز شوند.
جعفری همچنین افزود: بسیاری از طرح های مهم عمرانی تبریز بلا تکلیف است و پیمانکاران منتظر تصمیمات شهردار جدید هستند وبرای همین تاخیر در انتخاب شهردار می تواند به توسعه و آبادانی شهر صدمه بزند.
محسن هاشمی گزینه ی جدید شهرداری تبریز/ رایزنی ها هنوز ادامه دارد
سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: انتخاب شهردار امری زمانبر است و اعضای شورا سعی دارند تا هرچه زودتر شهردار را انتخاب کنند.
سعید حاجی زاده با بیان اینکه رایزنی ها برای انتخاب یک چهره ی شناخته شده ادامه دارد، گفت: محسن هاشمی نیز یکی از گزینه های جدید در کنار سایر گزینه ها است که چند نفر از اعضای شورا برای گرفتن نظر وی به تهران سفر کرده اند.
وی همچنین با اشاره به اینکه چهره های دیگر آذری زبان که در سطح کشور مطرح و سابقه ی معاونت یکی از دولت ها را در کارنامه سوابق خود دارند، شانس مدیریت شهرداری تبریز را دارند، گفت: شهردار باید بتواند برای تکمیل پروژه های کلان از جمله مترو و ساماندهی حاشیه نشینی اعتبار جذب کند و برای همین شخصیتی ملی که به دولت نزدیک تر باشد مناسب شرایط امروز تبریز است.
وی همچنین افزود: رئیس شورای تبریز با تعدادی از اعضای دیگر شورا با محسن هاشمی برای شهرداری تبریز ملاقاتی داشتند و قرار است تا وی برنامه های خود را برای شورای شهر ارایه دهد.
شانس مهرعلیزاده بیشتر از هاشمی است/ در انتخاب شهردار نظر مردم مهم است
رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز با اشاره به جزئیات جلسه ای که با محسن هاشمی داشته است، گفت: در جلسه ای که با محسن هاشمی در خصوص شهرداری تبریز داشتیم بی نتیجه نبود و قرار شد تا ایشان نظرات و برنامه های خود را ارائه دهند.
شهرام دبیری اولویت اصلی اعضای شورا را انتخاب شهرداری شناخته شده و نزدیک به دولت دانست و افزود: در این خصوص محسن هاشمی و محسن مهرعلیزاده مطرح است ولی به جهت انکه مهرعلیزاده بومی آذربایجانی است، از شانس بیشتری برخوردار است.
وی با بیان اینکه یکی دیگر از موضوعات مطرح شده پیرامون شهرداری محسن هاشمی، مخالفت مردم است، گفت: در انتخاب شهردار نظر کلی مردم برایمان مهم است، چرا که ما هم با رای همین مردم به مسئولیت رسیده ایم.
دبیری با تاکید بر اینکه حداکثر تا 2 هفته دیگر شهردار تبریز انتخاب می شود، گفت: محل استقرار اعضای شورا نیز بحثی بود که بخشی از وقت جلسات شورا را به آن اختصاص دادیم و این موضوع باعث شد تا وقت بیشتری تلف شود.
وی همچنین از فعالیت 3 هفته ای سرپرست شهرداری هم تشکر کرد و افزود: ما در شهر مشکل خاصی مشاهده نمی کنیم و سرپرست شهرداری خوب و پر بازده کار کرده است.
البته به نظر می رسد با توجه به خواست اکثریت مردم در انتخاب گزینه ای بومی برای شهرداری و نیز لزوم انتخاب فردی شایسته برای این مسئولیت، لازم است تا اعضاء شورای شهر تبریز با برگزاری جلساتی بیشتر هر چه سریعتر شهردار مورد نظر اکثریت را انتخاب کنند.
................
گزارش از محمدرضا علی اشرفی
نظر شما