نورمحمد رشیدی نیا- مجری طرح در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این عایقها از نوع عایقهای نانو پلیمری هستند، گفت: عایق نانو پلیمری تولید شده علاوه بر آنکه جلوی نفوذ آب را میگیرد، سطح را آب گریز میکند که این امر موجب افزایش عمر سازه میشود.
وی با بیان اینکه در بازار مشابه این عایقها وجود دارد، اظهار داشت: این عایقها دارای ضعفهایی هستند که در عایق نانو پلیمری تولید شده این ضعفها برطرف شده است.
رشیدی نیا با اشاره به مزایای عایقهای تولید شده، یادآور شد: عایقهای نانو پلیمر در برابر سرما و گرمای شدید مقاوم هستند به این معنا که این عایقها در سرمای منهای 50 درجه سانتیگراد انعطاف خود را دارند و قادر به تحمل گرمای 150 درجه سانتیگراد هستند.
مجری طرح نانو ذرات استفاده شده در این عایق را نانو ذرات سیلیکون دانست و یادآور شد: این نانو ذرات به پلیمر این عایق اضافه شده است.
وی با اشاره به مزایای استفاده از این عایق خاطر نشان کرد: عایق تولید شده ضمن آنکه ضد رطوبت است، عایق حرارت نیز هست و حداقل 50 درصد از هدر رفت گرما جلوگیری میکند.
رشیدنیا ضد اشعه را از دیگر مزایای این عایق نام برد و اضافه کرد: عایقهای تولید شده قادر به برگرداندن 90 درصد اشعه خورشید است.
این محقق عمر مفید عایق نانو پلیمر را 20 سال ذکر کرد و افزود: این عایق به رنگ سفید است که با ترکیب مواد رنگی میتوان آن را به رنگهای مختلفی تولید کرد.
نظر شما