۸ مهر ۱۳۹۲، ۱۰:۱۲

اکبری مطلق به مهر خبر داد:

بهره‌مندی 2300 ناشنوا از خدمات بهزیستی خراسان جنوبی/ نوزادان تحت پوشش غربالگری شنوایی

بهره‌مندی 2300 ناشنوا از خدمات بهزیستی خراسان جنوبی/ نوزادان تحت پوشش غربالگری شنوایی

بیرجند – خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: دو هزار و 300 ناشنوا از حمایت های سازمان بهزیستی در استان استفاده می‌کنند.

محمدحسن اکبری مطلق در گفتگو با مهر، با بیان این که دو هزار 300 نفر ناشنوا تحت حمایت سازمان بهزیستی هستند، گفت: تعداد بسياري از كم شنوايان و ناشنوايان پس از دريافت خدمات تخصصي و رسيدن به استقلال نسبي از گردونه حمايت سازمان خارج شده و جز آمار ناشنوايان و كم شنوايان زير پوشش لحاظ نمي‌‌شوند.

وی با بیان اینکه سازمان بهزيستي در بحث مشكلات ناشنوايان سه رويكرد اساسي را دنبال مي‌كند، تصریح کرد:  نخستين رويكرد سازمان پيشگيري از ابتلاي افراد كم شنوا و ناشنوا است كه براي اجرايي كردن اين رويكرد طرح غربالگري شنوايي نوزادان در بدو تولد در استان اجرايي شده است.

وی افزود: در استان 15 دستگاه غربالگری شنوایی سنجی وجود دارد که هزینه خرید هرکدام از این دستگاه‌ها میان 15 تا 16 میلیون تومان است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی با بیان این که تاکنون با کمک بخش خصوصی بیش از 92 درصد کودکان تازه متولد شده در استان تحت پوشش طرح پایش شنوایی سنجی قرارگرفته‌اند، گفت: سازمان بهزیستی به دنبال این است که نرخ ناشنوایی در استان را به صفر برساند.

وی عنوان کرد: طی هفته ناشنوایان کلینیک شنوایی سنجی بیرجند، ارزیابی شنوایی را برای عموم به صورت رایگان انجام می‌دهد.

وی دومين رويكرد سازمان بهزيستي را ارائه خدمات درماني به ناشنوايان و كم شنوايان دانست و گفت: مهم‌ ترين بخش درماني برنامه كاشت حلزون براي ناشنوايان و كم شنوايان زير سه سال است.

وی با بیان اینکه سومين رويكرد بهزیستی نیز ارائه خدمات توانبخشي به افراد كم شنوا و ناشنوا است، افزود: هدف از اين خدمات كمك به فرد براي رسيدن به حداقل استقلال نسبي براي زندگي فعال است كه در اين راستا با توجه به نوع و ميزان كم شنوايي طيف وسيعي از خدمات ارائه مي‌ شود.

اکبری مطلق افزود: در حال حاضر ناشنوایان در جامعه مانند سایر افراد از حقوق خوبی برخوردار هستند و فرهنگ مردم در زمینه برخورد با ناشنوایان بسیار مناسب است.

وی نبود فرصت شغلی را مهم ترین مشکل ناشنوایان استان عنوان کرد و گفت: با توجه به بخش نامه کشوری که در دستگاه های اجرایی سه درصد از استخدام ها باید به معلولان و ناشنوایان داده شود اما بعضی از دستگاه های اجرایی استان به این موضوع توجه ای نداشته و موجب ایجاد تبعیض در میان ناشنوایان و افراد سالم می شوند.

کد خبر 2145756

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha