مجتبی خلیقینژاد در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در صورت کاهش قیمت داروها و ایجاد فاصله با قیمت واقعی داروها شکاف عظیمی بین قیمت داروهای داخل کشور با خارج به وجود میآید و همین عامل سب پیدایش افراد سودجو و خروج دارو از کشور میشود.
وی با اشاره به اینکه هنوز ابلاغیهای از سوی وزارت بهداشتی در خصوص کاهش قیمت داروها به داروخانهها نیامده افزود: کاهش قیمت داروها در صورتی که همان داروها سه برابر قیمت در کشورهای مجاور همچون افغانستان و ترکیه به فروش میرسد سبب قاچاق دارو میشود.
خلیقینژاد افزایش قیمت داروها طی این ماهها را در حالی مثبت خواند که به قیمت واقعی داروها رسیده بود و گفت: تامین اجتماعی هیچگاه زیر بار داروهای گران نمیرود بنابراین علی رغم اعلام وزارتخانه در زمینه کاهش قیمت دارو، سازمان تامین اجتماعی قیمت داروهای بیمهشده را به ما اعلام نکرده است.
وی با بیان اینکه داروخانهها امنترین و مطمئنترین اماکن هستند که هیچ تخلف مالی در آنها صورت نمیگیرد، افزود: شرکتهای توزیع کننده دارو بر اساس فاکتور خریداری شده داروها را به داروخانهها میفروشند.
عضو هیئت رئیسه انجمن داروسازان اصفهان ادامه داد: به محض اعلام قطعی کاهش قیمت داروها داروخانه آن را اعمال و اجرایی میکنند.
وی گفت: هماکنون طبق روال قبل داروخانهها دارو را به بیماران میفروشند به این صورت که داروهای بیماران خاص به صورت رایگان، بیماران صعب العلاج که زمان درمان آنها در طولانی مدت انجام میشود 15 درصد فرانشیز تعلق میگیرد و برای بیماران سرپایی به 30 درصد میرسد.
خلیقینژاد ابراز داشت: بیماریهای همچون سل، مالاریا و برخی از انواع سرطانها جزو بیماریهای صعب العلاج نام میگیرد.
نظر شما