به گزارش خبرنگار مهر، مهدي حسني صبح دوشنبه در نشست سياسي كه به مناسبت هفته دفاع مقدس در سازمان تبليغات اسلامي استان قم برگزار شد به بيان خاطراتي از رزمندگان دوران دفاع مقدس پرداخت و خواستار ترويج ارزشهاي دوران دفاع مقدس شد.
وي همچنين به شرايط منطقه و دلايل فشار غرب بر كشورهاي حامي مقاومت اشاره كرد و گفت: كشورهاي غربي و برخي سران كشورهاي عربي از تقويت اسلام سياسي با محوريت انقلاب اسلامي هراس دارند بنابراين در صدد از بين بردن جريان مقاومت اسلامي در منطقه هستند.
وي افزود: جريان بيداري اسلامي دومينوي سقوطي براي كشورهاي عربي به وجود آورد و آمريكاييها تصور ميكنند جمهوري اسلامي ايران برنده نهايي اين حركت است.
حسني همچنين به مسئله سوريه اشاره كرد و گفت: تنش در سوريه به نفع اسرائيل خواهد بود اما خوشبختانه توان مقاومت حزب الله دست نخورده باقي مانده و چه بسا افزايش يافته است.
اين استاد دانشگاه گفت: بيش از دو سال از رويارويي غرب و برخي كشورهاي عربي با سوريه گذشته است ولي اين كشورها نتوانستهاند نظام سوريه را از بين ببرند، به دليل اينكه پشت سوريه يك قدرت واقعي وجود دارد و آن حمايت جمهوري اسلامي ايران است.
وي اظهار كرد: سعوديها و قطريها هزينه كلاني پرداخت كردند تا نظام سوريه از بين برود و با اين كار، به نوعي جمهوري اسلامي ايران را با شكست مواجه كنند اين در حالي است كه ايران در بيداري اسلامي هزينه كمتري نسبت به آنها انجام داده ولي دستاورد بيشتري داشته است.
دليلي براي استفاده از سلاح شيميايي در سوريه وجود نداشت
حسني به ادعاي غربيها و مخالفان سوريه در مورد استفاده نظاميان سوري از سلاح شيميايي براي كشتار مخالفان اظهار كرد: وقتي ارتش سوريه در مقابله با مخالفان پيشروي كرده و از طرفي ديگر ماموران سازمان ملل در اين كشور حضور داشتند، هيچ دليلي براي استفاده از سلاح شيميايي وجود نداشته است.
وي گفت: اين ادعاي غرب مبناي منطقي نداشت و بنابراين بسياري از كشورها حتي انگليس، به اين بهانه كه دلايل قانع كننده و قطعي در اين زمينه وجود ندارد، با آمريكا همراهي نكرده و اين كشورها دچار نوعي ترديد شدند.
وي با بيان اينكه آمريكاييها دليلي براي جنگيدن با سوريه نداشتند اظهار كرد: 57 درصد مردم آمريكا مخالف جنگ با سوريه هستند.
حسني به طرح روسيه و ايران در مورد پذيرفتن كنوانسيون منع سلاح هستهاي توسط سوريه اشاره كرد و گفت: هزينههاي زياد جنگ عليه سوريه، مشكلات اقتصادي آمريكا و همراهي نكردن متحدان آمريكا با اين كشور، باعث شد اين طرح به داد آمريكا برسد و مسئولان اين كشور اعلام كردند كه اين طرح، سازنده و خوب است.
به گفته اين استاد دانشگاه، آمريكاييها و غربيها سعي كردند در سايه تحولات سوريه، ساير مشكلات خودشان را با جهان عرب از جمله كشور مصر برطرف كنند، چراكه اين مسئله باعث تثبيت موقعيت نظاميان در مصر شده است.
نظر شما