به گزارش خبرنگار مهر، اسفندیار قربانی پیش از ظهر دو شنبه در نشست هماهنگی برنامه جشنواره طبیعت و روستا گردی با بیان اینکه مبنای برگزاری این جشنواره معرفی تولیدات کشاورزی این شهرستان در سطح استان و کشور است، اظهار داشت: تبلیغات و اطلاع رسانی در زمینه برگزاری این جشنواره باید قوی باشد.
وی با بیان اینکه در این شهرستان باید در سال دو جشنواره یکی در زمان شکوفه ها درختان و دیگری در زمان برداشت محصولات کشاورزی برگزار شود، بیان داشت: در زمان شکوفه ها مبنای کار جشنواره باید معرفی مناطق گردشگری شهرستان باشد.
قربانی با اشاره بر اینکه در جشنواره ها نباید به یک موضوع پرداخته شود، اذعان داشت: در فعالیت های کشاورزی نباید به یک محصول اکتفا کرد و باید تولید و برداشت محصولات در این شهرستان چند محصولی باشد.
فرماندار شهرستان سامان با بیان اینکه باید در جشنواره ها ایین برداشت محصولات را نهادینه کنیم، تصریح کرد: در این جشنواره برنامه های از قبیل، قایقرانی، طبخ آش محلی و سنتی در خانه های تاریخی، برگزاری مسابقات نقاشی، عکاسی و بازی های محلی و... برگزار می شود.
اسفندیار قربانی با بیان اینکه در این جشنواره 24 غرفه برپا است، بیان داشت: پنج غرفه برتر محصولات معرفی و تجلیل می شوند.
ضرورت سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی شهرستان
وی با بیان اینکه باید در معرفی محصولات کیفیت و مرغوبیت محصولات مد نظر باشد، یاد آور شد: باید محصولات با کیفیت به گردشگران و مسافران معرفی شود.
قربانی با بیان اینکه با افزایش تولیدات محصولات کشاورزان و روستاییان در این شهرستان درآمد افزایش خواهد یافت و در منطقه شغل پایدار ایجاد خواهد شد، بیان داشت: محصولات خام به تنهایی افزایش درامد را به همراه ندارد وافزایش درامد در فراوری محصولات و تولیدات است.
وی با اشاره بر اینکه در این شهرستان باید سرمایه گذاری اصلی در صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی صورت گیرد، بیان داشت: به تولیدات کشاورزی در این شهرستان باید بهاء داده شود .
قربانی با بیان اینکه باید در شهرستان بازارچه محصولات در یک مکان به صورت هماهنگ ایجاد شود، تصریح کرد: حماسه اقتصادی بستگی به تولید انبوه دارد.
نظر شما