به گزارش خبرنگار مهر، دکتر نسرین سلطانخواه در گردهمایی برگزیدگان آزمون سراسری سال 92 و المپیادهای علمی دانش آموزی سال 91 با بیان اینکه پس از گذشت 7 سال از تاسیس بنیاد ملی نخبگان هنوز عدهای با فلسفه وجودی این نهاد آشنایی ندارند، افزود: عدهای تصور میکنند که بنیاد ایجاد شده است تا افرادی به طور ویژه مورد حمایت قرار گیرند و بقیه مد نظر قرار ندارند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه این عده تصور میکنند ایجاد بنیاد موجب "ویژه خواری" عدهای شده است، اظهار داشت: فلسفه وجودی بنیاد ملی نخبگان ناشی از یک تصور عمیق است که بالاترین مقام کشور مقام معظم رهبری عرضه شد.
وی با بیان اینکه هدایت کشور به سمت علم و فناوری از بدو انقلاب اسلامی مد توجه بوده است، خاطر نشان کرد: به منظور رفع محرومیت بی سوادی به دستور امام راحل نهضت سواد آموزی در کشور ایجاد شد تا همه مردم از نعمت سواد برخوردار شوند.
سلطانخواه با اشاره به پیشرفتهای علمی و فناوری در 25 سال اخیر یادآور شد: در این راستا نیاز به شناسایی و پرورش استعدادهای برتر بود که این نیاز از سوی مقام معظم رهبری احساس و دستور ایجاد بنیاد ملی نخبگان را دادند.
وی با تاکید بر اینکه زمانی ریشه کنی بی سوادی مساله کشور بوده و زمانی شکوفایی استعدادهای کشور، ادامه داد: بنیاد ملی نخبگان از طرف ملت و نظام ماموریت دارد که تا حد توان از ظرفیتهای برای رشد استعدادهای برتر و اثرگذاری آنها در کشور استفاده کند.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اشاره به حمایت از بانک پارسیان از برترینهای آزمون سراسری و المپیاد علمی دانش آموزی خاطر نشان کرد: در حال حاضر در بنیاد ملی نخبگان مجمع خیرین نخبه پرور راه اندازی شده است تا افرادی که مایل هستند بتوانند سرمایههای خود را در راستای توسعه علم و فناوری صرف کنند.
وی با تاکید بر لزوم مشارکت مراکز اقتصادی و بانکهای به حوزه علم و فناوری اضافه کرد: در حال حاضر بنیاد هر سال به 100 نفر از نخبگان بورس شهید احدی اهدا میکند که با حضور این مراکز میتوان این تعداد را به 500 نفر ارتقا داد و تسهیلات این نهاد افراد بیشتری را مشمول شود.
نظر شما