به گزارش خبرنگار مهر، مقصود شمس آذر ظهر سه شبه در جلسه علني شوراي اسلامي شهر زنجان افزود: طي سال ۹۱ حدود ۴۳ هزار و ۱۵۲ دستگاه خودرو در زنجان پلاك گذاري شده اند.
وی ادامه داد: افزايش تعداد خودروها از مهم ترين دلايل افزايش ترافيك در زنجان است و باید اقدامات موثری در زمینه کنترل وضعیت وجود صورت گیرد.
سرهنگ شمس آذر افزود: پليس راهنمايي و رانندگي براي كنترل ترافيك سنگين و بيمار زنجان نيازمند ياري شهروندان است.
رئیس پليس راهنمايي و رانندگي استان زنجان با بیان اینکه استان زنجان رتبه نخست كاهش تصادفات را كسب كرده است افزود: خوشبختانه طي سال هاي اخير تعداد تصادفات و تلفات جرايم رانندگي كاهش يافته است،اقدامات موثري نيز براي بهبود عبور و مرور انجام شده اما كافي نيست.
سرهنگ شمس آذر با پذيرش برخي مشكلات عبور و مروري در زنجان ادامه داد: بسياري از اين مشكلات همچون وجود سرعت گيرهاي نامناسب،عرض كم خيابان ها نبود پل عابر پياده و حضور صنوف مزاحم،وجود دريچه هاي ناهموار، نابساماني خودروهاي مسافربر دغدغه پليس نيز هست اما بايد پذيرفت امكانات شهرداري پاسخگوي همه نيازها نيست.
وی در ادامه با اشاره به برخی معضلات ناشی از عدم رعایت قانون توسط رانندگان گفت: افزود: متاسفانه در زنجان بوق هاي ممتد و بی مورد زیاد است و بوق زدن يكي از مشكلاتي است كه در زنجان بيداد مي كند.
سرهنگ شمس آذر افزود: در صورتيكه دوربين هاي كنترل ترافيك جايگزين سرعت گيرها شوند نارضايتي مردم كاهش خواهد يافت.
رئیس پليس راهنمايي و رانندگي استان زنجان گفت: در صورتيكه نيروهاي پليس با مردم رابطه مناسبي نداشته باشند يا در مكان هاي نامناسب با هدف اعمال جريمه كمين كنند شهروندان مي توانند او را به پليس معرفي كنند تا با او برخورد شود.
سرهنگ شمس آذر افزود: آموزش و بهبود عبور و مرور در برخي مناطق همچون جاده گاوازنگ و پايين كوه متولي خاصي ندارد .
نظر شما