به گزارش خبرنگار مهر،قربان عباسی ظهر سه شنبه در نشست تخصصی معتمدین و مصلحین استان اظهار داشت: گلستان 15 قوم متنوع دارد و صنایع دستی این هنرمندان، مهر اصالت را به خود اختصاص داده اند و در امور اصالت، رتبه ششم کشور در بخش صنایع دستی از آن گلستان است.
وی بیان کرد: معاون رئیس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی کشور روز پنجشنبه میزبان استان هستند تا عظمت کار استان را در این جشنواره ببینند.
وی تصریح کرد: در تقویم قرار گرفتن هفته فرهنگ جهموری اسلامی ایران در سازمان جهانی، که جشنواره اقوام گلستان هم در آن قرار دارد مایه مباهات است، نماینده سازمان جهانی برای ابلاغ پیام جهانی به این جشنواره به گلستان سفر می کند.
وی بیان داشت: اگر ما جلسات تخصصی را با معتمدین اقوام استان داشته باشیم می تواند در ادامه کار جشنواره ما را تکمیل کند.
عباسی در ادامه با بیان اینکه اگر ورود خوبی در جشنواره در بحث ریش سفیدان و معتمدین داشته باشیم می توانیم از ظرفیت این مصلحین و معتمدین به بهترین نحو استفاده کنیم، افزود: 36 کشور جهان در روز پنج شنبه میهمان گلستان هستند و دنیا متوجه این باشد که پس از شش دوره برگزاری این جشنواره ، در هفتمین دوره جشنواره ثبت تقویم جهانی شد.
مصلحین و معتمدین در جامعه اثر گذار هستند
معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت: مصلحین ومعتمدین در جامعه اثر گذار هستند و باید این اثر گذاری خود را با مشاوره دادن ومصالحه بین افراد در جامعه نمایان کنند.
علیرضا جمشیدی گفت: جامعه سنتی در مقایسه با جامعه پیشرفته امروزی از آرامش بیشتری برخوردار بود، چراکه نقش بزرگان و ریشسفیدان نسبت به جامعه کنونی پررنگ تر دیده میشد.
وی افزود: در جامعه سنتی تنوع طلبی، زیاده خواهی ، کششهای مادی، امیال نفسانی، سلیقه شخصی و ... کمتر بود چون نقش ریش سفیدان و معتمدین بسیار پررنگ بود اما در جامعه پیشرفته امروزی این تفاوتها بسیار بیشتر خود را نشان می دهد وباید بتوانیم با مدیریت کردن درست ممیزی ها، تفاوت ها را به دشمنی ها و درگیری ها تبدیل نکنیم.
جمشیدی تصریح کرد: دولت ها و ملل نظام سلطه بر روی برخی آمارهای نظام اسلامی مطالعه می کنند و درصدد هستند با ارزیابی از نقش معتمدین ومصلحین در جامعه میزان نفوذ خود را در جامعه متناسب با آن افزایش دهند.
وی افزود: نظام سلطه یک نظام زیاده خواه است و شرط ایستادن در مقابل این نظام، انسجام، اقتدار و امنیت ملی است.
جمشیدی با بیان اینکه نقش بزرگان در ترویج سنت های حسنه با توجه به نفوذ كلام در بین مردم مهم وحائز اهمیت است گفت: ترویج سنت های حسنه كه ریشه در دین ومعنویت دارند موجب تسهیل امور زندگی وجلوگیری از بدعتهای ناروا می شوند.
وی تصریح کرد: اگر تلاش کنیم تا در دنیای مدرن با وجود این ممیزات فراوان، یک سازگاری اجتماعی و عمومی ایجاد شود این امر باعث کاهش میزان ورودی پروندهها در دادگستری خواهد شد.
نظر شما