به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی اردلان در حاشیه برگزاری کارگاه ارزیابی ایمنی بیمارستانی، گفت: زمینه این کارگاه بر می گردد به ابزاری که توسط وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ارزیابی ایمنی بیمارستانها در بلایا تهیه شده و از سال 1391 به صورت برنامه کشوری به معاونتهای درمان دانشگاههای علوم پزشکی و بیمارستانهای کشور ابلاغ شده است.
وی افزود: تاکنون 224 بیمارستان کشور این ابزار را تکمیل کرده اند، یعنی ایمنی رادر مقابل بلایا در سه بعد عملکردی، غیرسازه ای و سازه ای ارزیابی کرده اند.
اردلان با اظهار امیدواری تکمیل این ابزارها توسط تمام بیمارستانهای کشور، بیان داشت: این ارزیابی ها سالانه انجام می شود و هم اکنون در این کارگاه که به همت دبیرخانه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه، دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان جهانی بهداشت تشکیل شده است 20 ارزیاب آموزشهای لازم در خصوص ارزیابی ایمنی بیمارستانی در بلایا را فرا می گیرند.
وی با اعلام اینکه این کارگاه ها در قالب مجموعه کارگاهی ادامه خواهد یافت، ادامه داد: این ارزیاب ها از قطبهای مدیریت بحران کشور انتخاب شده اند و در مراکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی و بیمارستانهای کشور مشغول به کار هستند.
اردلان با تاکید بر ضرورت لحاظ کردن شاخص های ایمنی بیمارستان در اعتبارسنجی بیمارستانها، گفت: خیلی مهم است که بحث ایمنی بیمارستانها در حوادث و بلایا در بین شاخصهای اعتبارسنجی بیمارستانها به صورت کامل تعریف شود.
وی گفت: در شاخصهای فعلی اعتبارسنجی بیمارستانها، تعدادی شاخص مرتبط با مدیریت بحران وجود دارد ولی باید این شاخصها کامل شود.
دبیر علمی برنامه ارزیابی ایمنی بیمارستانها در بلایا تصریح کرد: به دلیل پیگیریهایی که در دو سال اخیر انجام شده است شاخصهای ایمنی بیمارستانی در اعتبارسنجی های بیمارستانها قرار گرفته است ولی با کامل شدن این شاخصها اعتبارسنجی های بیمارستانی نقش کامل تر و مهمتری در ارتقای مدیریت بحران بیمارستانی ایفا خواهند کرد.
نظر شما