به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ابویی گفت: پرونده قاچاق 343 دستگاه تریلی که قاچاقچیان از مرز بازرگان به بندر چابهار ترانزیت کرده و قصد ورود این خودروها را به داخل کشور داشتند در دستگاه قضایی استان سیستان و بلوچستان در حال بررسی و رسیدگی است.
معاون پیشگیری و هماهنگی امور استانهای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این تعداد تریلی از گمرک بازرگان به منطقه آزاد چابهار ترانزیت شد که با تبانی متصدیان منطقه آزاد و از طریق گمرک چابهار این خودروهای ترانزیتی به داخل کشور قاچاق شد.
ابویی با بیان اینکه در کنار 343 دستگاه تریلی قاچاق شده انبوهی از کالاهای قاچاق نیز در منطقه چابهار کشف شده است گفت: یکی دیگر از پروندههای مهم مربوط به قاچاق البسه و پارچه از گمرک بازرگان است. قرار بود البسه و پارچه وارد شده از مرز بازرگان به جمهوری آذربایجان و یا ترکمنستان منتقل شود که متاسفانه به داخل کشور قاچاق شد.
این مقام مسئول در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز خاطرنشان کرد: از مجموع محموله قاچاق البسه و پارچه 3 تریلی آن در داخل کشور کشف و طبق اعترافات متهمان پرونده در اواخر سال 90 و سال 91 بیش از 320 دستگاه محموله قاچاق البسه و پارچه در کشور قاچاق شده است.
وی درباره پرونده 140 دستگاه خودروی قاچاق جریزه ابوموسی گفت: در استان هرمزگان در مجموع 3 پرونده خودرو مطرح است که یکی مربوط به امتیازات خودروهای وارد شده از طریق جزیره ابوموسی، دیگری پرونده قاچاق 144 دستگاه خودرو در بندر شهید باهنر و در نهایت پرونده قاچاق 123 دستگاه خودرو از بندر شهید باهنر است.
معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان داشت: در رابطه با پرونده جزیره ابوموسی، شرکتها و افرادی که امتیازات خودروهای وارد شده را خریداری کردند شناسایی و با هماهنگی دادگاه مقرر شد که سود قابل توجهی به مردم ابوموسی پرداخت و یا حق دولت را بر اساس مقررات بپردازند.
نظر شما