به گزارش خبرنگار اقتصادي مهر، مدير عامل بانك كشاورزي در چهارمين همايش بانكداري اسلامي گفت: حسابرسي مديريت با سنجش عملكرد سازماني علاوه بر شناسايي نقاط ضعف و ناكارايي ها، راهكارهاي رفع نارسايي را پيش از پيش نمايان مي سازد.
جلال رسول اف حسابرسي مديريت را عاملي براي تواناسازي و كمك به مديران براي بهبود كارايي و اثر بخشي واحد هاي تحت مديريت ذكر كرد و گفت: برنامه حسابرسي مديريت پيش از اينكه جنبه نظارتي ، كنترلي و بازرسي داشته باشد موجب پرورش ، تواناسازي و بهبود عمكرد مديران مي شود.
وي توان رقابتي، نوآوري، بهره وري ، وضعيت نقدينگي و پول و سود دهي را از جمله شاخص هاي مديريت بر شمرد و گفت: در طرح حسابرسي مديريت و با توجه به هدف آن كه بهبود عملكرد ، شناخت و دستيابي به شاخص هاي سلامت سازمان است، بهره گيري از اين معيارهاي مديريتي ضروري است.
رسول اف، عملگرايي، مشتري گرايي، استقلال و كارآفريني مديران، افزايش بهره وري از طريق برآورد نياز هاي كاركنان، اشاعه ارزش در سطح سازمان، تمركز بر كسب و كار و داشتن ساختار ساده را از ويژگي هاي سازمان موفق خواند و افزود: بانك كشاورزي از طريق بهره جويي از تجارت حرفه اي و دانش مشاوران مديريت توانسته است با بستر سازي ضوابط ارزيابي عملكرد بانك را اجرايي كند.
مدير عامل بانك كشاورزي با تاكيد بر تدوين استراتژي گفت: در راستاي ايجاد قدرت هاي اصلاح شده و قوي در بانك بسياري از برنامه هاي مربوط به بازار، محصول، ارزش افزوده و فناوري در اين بانك اجرا مي شود.
به گفته وي، طرح بهبود عملكرد مديران با استفاده از شاخص هاي حسابرسي مديريت از سال 1378 در بانك كشاورزي به اجرا درآمده است.
وي افزود: نگرش شاخص هاي ورودي، فرآيندي، خروجي و رضايتمندي گروه هاي ذي نفع از عملكرد شاخص هاي سلامت سازمان ذكر كرد.
وي گفت: بكارگيري نيروهاي شايسته و كارآمد، حساب از مركز، نتايج حاصل از صورت هاي مالي، فناوري اطلاعات، دستاوردهاي بانكداري الكترونيك ، بهره گيري از بخش خصوصي، بهنگام بودن پرداخت ها و قابليت جذب منابع از جمله شاخص هاي ورودي و نشان دهنده سلامت بانك است.
نظر شما