به گزارش خبرنگار مهر، خالد قادری شامگاه جمعه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سنندج اظهار داشت: هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان از روز دهم مهر ماه آغاز و اجراهای عمومی در روز 12 مهر ماه به پایان رسید که طی این سه روز 13 اجرا در شش روستای اطراف دریاچه زریوار مریوان گروه های نمایشی کار خود را اجرا کردند.
وی با بیان اینکه این تعداد نمایش در روستاهای برده ره شه، ینگیجه، نی، پیرصفا، کانی دینار و جوجه سازی اجرا شد، افزود: این تعداد نمایش از میان نمایش های داخلی بود و در هر روستا به تناسب یک تا دو اثر اجرا شد.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان با بیان اینکه مردم ساکن در روستاها برای اجرای نمایش درخواست های بسیاری ارائه دادند، ادامه داد: دو نمایش اضافه بر برنامه زمان بندی در روستاها برگزار شد و سعی می شود در سال های آینده در روستاها نمایش های بیشتری به اجرا درآید.
قادری به اجرای پنج نمایش در شهربازی و پارک کودک مریوان اشاره کرد که مورد استقبال بی نظیر کودکان و نوجوانان قرار گرفت و در ارتباط با عدم اجرای نمایش در مدارس شهرستان مریوان نیز یادآور شد: با توجه به تعطیل بودن مدارس در روزهای پنجشنبه و جمعه و همزمانی اجراها با روزهای آخر هفته امکان برگزاری نمایش در مدارس نبود و در سال های آینده با برنامه ریزی دقیق تر زمینه برگزاری اجراها در مدارس نیز فراهم می شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از ضعف های اساسی هشتمین جشنواره بین المللی تئاتر خیابانی مریوان را نبود آیین نامه مدون عنوان کرد و بیان کرد: وظایف مسئولان استانی، شهرستانی و مرکز مشخص نشده بود و این مساله موجب سردرگمی عوامل برگزاری جشنواره شده بود.
دبیر اجرایی هشتمین جشنواره بینالمللی تئاتر خیابانی مریوان گفت: با وجود اینکه چارچوبی برای برگزاری جشنواره تعیین شده بود، اما باز هم نیاز به آئین نامه مدون کاملا احساس می شود.
قادری نبود آئین نامه مدون به صورتی که تقسیم وظایف مناسبی بین دبیرخانه در تهران و استان کردستان و همچنین شهرستان مریوان وجود داشته باشد را ضعف بزرگ جشنواره دانست و افزود: امیدواریم با اتخاذ تدابیر لازم زمینه رشد و تعالی تئاتر کشور به ویژه در حوزه تئاتر خیابانی فراهم شود.
نظر شما