محمد مهدي جمالي نژاد در گفتگو با مهر، اظهار داشت: در سال هاي اخير ايجاد صنايع دانش بنيان و توسعه گردشگري جزو سياست هاي چهار گانه سند توسعه استان اصفهان در استانداري بوده است.
وي افزود: معاونت عمراني استانداري در سال هاي اخير با تشكيل دو كارگروه امور زير بنايي و گردشگري و ميراث فرهنگي به طور جدي براي توسعه زير ساخت هاي صنعت توريست در نواحي شهري و روستايي تلاش کرده است.
معاون عمراني استاندار اصفهان يادآور شد: اين معاونت پافشاري و حساسيت زيادي براي جلوگيري از تعرض به بناهاي تاريخي در جريان ساخت و ساز هاي شهري و روستايي استان انجام داده است.
جمالي نژاد از ثبت 20 منطقه گردشگري نمونه استان و تصويب 20 طرح جامع توسعه گردشگري براي آن مناطق خبر داد و گفت: توسعه گردشگري روستايي يكي از سياست هاي كلان استانداري در اين حيطه است چرا كه مناظر كشاورزي، باغات، گلخانه ها و بناهاي تاريخي و نحوه زندگي بي آلايش روستايان جاذبه زيادي براي بازديد عمومي دارد.
معاون عمراني استاندار اصفهان افزود: اداره امور روستايي استانداري اقدام به تشكيل جلسات با دهياران روستاهاي هدف گردشگري براي توجيه و آگاه کردن آنها براي استفاده از پتانسيل هاي روستايي كرده است.
منطقه افوس دچار رشد و تغييرات اساسي شده است
جمالي نژاد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص انتقاد نماينده فريدن، فريدو نشهر و چادگان در خصوص عدم ايجاد زيرساخت مناسب در نواحي غرب استان به خصوص در ناحيه افوس گفت: افوس منطقه ناشناخته و بهشت گمشده در استان بود كه با همت و مطالعات استانداري شناسايي و با زحمات شهرداري آن شهر دچار تغيرات اساسي شده است.
وي افزود: زير ساخت هاي اقامتي براي توقف موقت گردشگران توسط شهرداري ايجاد شده اما براي توسعه بيشتر منتظر ورود سرمايه گذاري بخش خصوصي هستيم.
معاون عمراني استاندار اصفهان يادآور شد: اساس توسعه گردشگري نواحي روستايي عاملي براي جلوگيري از مهاجرت مردم آن به كلانشهر ها مي شود.
سرمايه بخش خصوصي مي تواند در گردشگري جذب شود
جمالي نژاد در ادامه اظهار داشت: معتقدم توسعه و ايجاد زير ساخت در صنعت گردشگري سبب نجات مردم از آلايندگي صنايع سنگين مي شود چرا كه با آشنايي مردم شهر ها و روستاها با اين امر خود به خود سرمايه گذاري آنان به جاي ورود به صنايع آلاينده به سمت صنعت پاك گردشگري سوق خواهد يافت.
اقامتگاه هاي ارزان قيمت را براي گردشگران افزايش مي دهيم
وي در ادامه با اشاره به نهضت هتل سازي در سال هاي اخير گفت : وجود اقامتگاه مناسب به خصوص براي گردشگر خارجي حائز اهميت است اما بايد اعتراف كرد كه به جز كاشان و شهر اصفهان در ساير شهرستان هاي استان با كمبود هتل هاي مناسب مواجه هسيتم.
معاون عمراني استاندار اصفهان با تاكيد بر اينكه افزايش اقامتگاه هاي ارزان قيمت از سياست هاي مهم توسعه گردشگري استان است، افزود : تعديل سياست هاي كلان كشور در بحث گردشگري، توسعه زيرساخت ها و استفاده از تبليغات و بازاريابي هاي نوين را از جمله راهكارهاي مهم و موثر براي تحقق اين هدف ارزشمند مي دانم.
نظر شما