به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری، در این بیانیه آمده است: با عنایت به خبرهای واصله که حاکی از آن است که جریانی مشکوک تلاش مینماید، به نحوی جامعه پرستاری کشور را دچار تنش و التهاب نماید و درصدد حذف معاونت پرستاری در وزارت بهداشت است و به همین دلیل کمیته دانشجویی سازمان نظام پرستاری که صدای دانشجویان پرستاری کشور میباشد، مواضعش را به شرح زیر اعلام میدارد:
پرستاری به عنوان موثرترین، محوریترین گروه نظام سلامت است که علیرغم فشارهای زیاد ناشی از کمبود پرسنل و... با تلاشی بیشائبه و شبانهروزی در صف اول ارایه خدمات به مردم، بیماران و دردمندان میباشد و به دلیل ارتباط نزدیک با بیماران، به عنوان صاحبنظرترین گروه در خصوص مشکلات و مسایل بیماران هستند. ولی متأسفانه همواره مورد ظلم و ستم سیاستهای پزشک سالارانه سیستم بهداشت و درمان قرار گرفته است؛ این گروه انحصار طلب که بجز منافع خود، دیگران و حتی مردم و بیماران را نمیبینند، هیچ تغییری در وضعیت موجود را بر نمیتابند، از جمله ایجاد معاونت پرستاری و مراقبت که در دو دهه گذشته همواره مطرح بوده و بألاخره با پیگیریهای مستمر جامعه پرستاری و تلاش و سماجت سازمان نظام پرستاری در دولت دهم به بار نشست و روحی تازه در پیکره جامعه پرستاری کشور دمید، که حق والانصاف جای خالی آن همیشه در ساختار این وزارتخانه احساس میشد، لازم به ذکر است معاونت مراقبت و پرستاری نه تنها جایگاه قدرت یا پاتوقی برای پرستاران نیست که در حقیقت رسالت اصلی این معاونت التزام پرستاران به ارایه مراقبت با کیفیت و در حد شأن مردم عزیزمان میباشد و قطعاً منافع و آثار مثبت آن متوجه بیماران نیازمند خواهد شد و با تشکیل چنین معاونتی سیستم سازمان یافتهای مراقبت پرستاری را نظارت و ساماندهی خواهد کرد و خدمات پرستاری از این وضع اسف بار خارج خواهد شد.
حال جای سؤال است که:
آیا با حذف کردن این معاونت فرصت بهبود وضعیت مراقبتهای پرستاری از مردم گرفته نمیشود!؟
و آیا انصاف است همچنان مردم به علت تنگنظریها و انحصار طلبیهای گروهی خاص دچار خسارات جانی و مالی شوند؟
چرا فرصت به این معاونت نوپا داده نشده که قابلیتهای خود را نشان دهد و بعد تصمیمگیری شود؟
و هم اکنون به چه دلیلی کارشناسی، منطقی و قانونی تصمیم به حذف این معاونت گرفته شده است؟
دولت یازدهم و رئیس محترم جمهور و محبوب با شعار تدبیر، امید، عقلانیت و عدالت وارد عرصه انتخابات و بعد از آن نیز در این راستا برنامهریزی و حرکت مینماید.
و آیا تلاش در جهت حذف و یا ناکارآمد کردن این معاونت جز وخیمتر شدن وضعیت پرستاری، افت کیفیت خدمات پرستاری، خسارات به مردم، تنش و التهاب، ناامیدی و دلسردی در جامعه پرستاری ثمر دیگری در پی خواهد داشت!؟ و آیا با شعار و سیاستهای دولت تدبیر و امید سازگاری دارد؟
و سؤال آخر: این جریان معلومالحال آیا در راستای سیاستهای رئیس محترم جمهور حرکت مینماید؟ و با ایجاد تنش بین جامعه پرستاری و دولت محترم چه اهدافی را پیگیری مینماید؟
جامعه دانشجویی پرستاری کشور اگر پاسخی مناسب و منطقی و کارشناسی برای سئوالات فوق از طرف مسؤولین دریافت نماید و توجیه و قانع شود که هیچ، در غیر این صورت چارهای جز دفاع و مراقبت از جایگاه معاونت پرستاری به هر شکل ممکن نخواهد داشت و قطعا دانشجویان پرستاری به عنوان آیندهسازان این حرفه به مسایل حرفهای خود بسیار حساس و این موضوع را به دقت و قدرت رصد خواهند کرد و ضمن دعوت به صبوری و هوشیاری جامعه پرستاری کشور منتظر نتیجه و اعلام موضع رسمی وزارت بهداشت و معاونت راهبردی ریاست جمهوری هستیم
نظر شما