۱۳ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۷

وزیری نژاد:

جای روزی به نام "هنرخوشنویسی" در تقویم ملی خالی است

جای روزی به نام "هنرخوشنویسی" در تقویم ملی خالی است

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین گفت: با توجه به جایگاه خوشنویسی در کشور و نیز خواستگاه آن در قزوین به عنوان پایتخت خوشنویسی ایران در تقویم ملی کشورمان تعیین روزی به نام"هنر خوشنویسی" خالی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم گرامیداشت استاد محصص مستشاری استاد خوشنویسی کشور و استان روز شنبه با حضور محمد سلحشور از اساتید خوشنویسی ایران، محمد حسین شفیعی ها مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مهرزاد محصص مستشاری رئیس انجمن خوشنویسان استان، احد چگینی عضو شورای اسلامی شهر قزوین، استادان و هنرمندان خوشنویسی در فرهنگسرای بانو حضرت زهرا(س) برگزار شد.

سعید وزیری نژاد در این مراسم گفت: همواره یکی از دغدغه ها و توصیه های مهم استاد محصص به خصوص در ماههای پایانی عمرشان، صیانت و حفاظت از هنر خوشنویسی شهر بود که از اعضاء شورای شهر، شهرداری و دیگر مسئولان استان خواستار حمایت جدی از این هنر بود.

وی افزود: استاد محصص برای زنده نگاه داشتن هنر خوشنویسی زحمات زیادی کشید و حتی شاگرادن ایشان منشأ آثار نیکی شدند تا قزوین بر قله خوشنویسی کشور تکیه زند.

این مسئول تصریح کرد: پیشرفت و ترقی خوشنویسی استان در سالهای اخیر را مرهون تلاش استاد محصص است و برای زنده نگاه داشتن هنر خوشنویسی در کشور و استان ماندگاری آن در تقویم ملی اهمیت دارد.

وزیری نژاد تصریح کرد: از آنجایی که روزی تحت عنوان"هنر خوشنویسی" در گاه شمار کشور نداریم تعیین روزی به این نام برای برگزاری جشن های سالانه و تدارک برنامه هایی در سطح ملی و استانی مفید خواهد بود، این روز می تواند مطابق با سالروز تولد میرعماد بزرگترین خوشنویس ایرانی باشد.

مدیرعامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین از پیشنهاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان در برگزاری دو سالانه خوشنویسی همزمان با جشنواره روز قزوین استقبال کرد و گفت: از آنجاییکه این جشنواره با نگاه ملی و بین المللی برگزار می شود در انتقال پیامهای هنر خوشنویسی ایران به دنیا و محبوبیت بیش از پیش آن در بین مردم تأثیرگذار خواهد بود.

در ادامه استاد سلحشور هنر خوشنویسی، فرش و ادبیات ایران را در جهان سرآمد دانست و افزود: خوشنویسی تلفیقی از این سه هنر است و هنرمند خوشنویس باید در زمینه ادبیات و هنر تذهیب که همان نقش نگاری بروی فرش است، توانمند باشد.

وی افزود: هنر دارای جاذبه های اجتماعی نیز هست و هنرمندی در عرصه خوشنویسی توانمند است که از رفتارهای اجتماعی هنرمندانه ای برخوردار بوده و این روند در زندگی او نیز تأثیرگذار باشد.

سلحشور در ادامه افزایش تعداد هنرمندان خوشنویس طی سالهای اخیر را خوشحال کنده دانست و عنوان کرد: در حال حاضر بیش از یک هزار و200 بانوی خوشنویس در جامعه خوشنویسان کشور عضو هستند و به درجه ممتازی رسیده اند و هشت نفر آنها استاد این رشته محسوب می شوند.

وی در ادامه با اشاره به توانمندی ها و اثرگذاری استاد محصص مستشاری در حوزه خوشنویسی تصریح کرد: با وجود چنین افرادی در ایران هنرمندانی تربیت شدند که مشق عشق می نوشتند.

این استاد خوشنویسی همچنین تحولات شهری اخیر رخ داده در قزوین را بسیار چشمگیر و ستودنی دانست و تأکید کرد: این شهر آینده درخشانی خواهد داشت زیرا مسئولان شهر قزوین تغییرات زیبایی را در این شهر به وجود آورده اند که لطافت اجتماعی خاصی هم ایجاد شده که با توجه به ویژگی های خاص آن همچون پایتختی خوشنویسی ایران نیز هماهنگ بوده است.

کد خبر 2149066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha