به گزارش خبرنگار مهر، کریم سلیمانی ظهر شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: اکنون زمینه برای جذب دانشجویان خارجی فراهم است که میتواند برد بینالمللی خوبی برای دانشگاه و ایجاد درآمد ارزی برای کشور باشد.
وی در خصوص مراحل اجرایی طرح کلان ملی تحت عنوان « استفاده از آب شور دریا جهت مصارف کشاورزی ، شرب و صنعت» گفت: زمین برای اجرای این پروژه نداریم.
سلیمانی افزود: فاز صفر این طرح به اتمام رسید و در فاز مطالعاتی هستیم و در حال حاضر یکی از مشکلات ما این است زمین برای اجرای این پروژه در اختیار نداریم که امیدواریم زمین تحت مالکیت دانشگاه که به صورت غیرقانونی سلب فعالیت شده به صورت موازی برگردد و بتوانیم فعالیت خود را آغاز کنیم.
وی با اشاره به اینکه سیل خیزی یکی از معضلات مازندران محسوب میشود، گفت: یافتههای طرح مدیریت جامع حوزههای آبخیز و سیلاب میتواند بازدارنده خوبی باشد و به مجریان در تهیه برنامه آمایش سرزمین کمک کند.
رئیس دانشگاه با اشاره به گذشت 40 سال از فعالیت دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، گفت: بیش از 140 دانشگاه و مرکز آموزش عالی در کشور وجود دارد که این دانشگاه به عنوان یکی از سه دانشگاه تخصصی کشاورزی در کشور است و از دو سال پیش تاکنون 22 پله صعود داشته است.
سلیمانی بیان داشت: رشتههای تخصصی کشاورزی در مقطع کارشناسی شامل 15 رشته که در دانشکدههای تخصصی علوم زراعی، مهندسی زراعی، علوم دامی و شیلات و منابع طبیعی تقسیم شدند.
وی با اشاره به جهش خوب دانشگاه در سالهای اخیر، گفت: یکی از دلایل وجود زیرساختهای مطلوب اعضای هیات علمی بوده است.
سلیمانی افزود: در سال جاری 400 دانشجو در مقاطع دکترا و کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری ثبت نام کردند که بیش از 50 درصد دانشجویان امسال دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا هستند که این جهش نشان میدهد که میتوانیم بسیاری از مشکلات کشور و مازندران را حل کنیم.
نظر شما